Recull de premsa

Oferir un servei visible per a la ciutadania i difondre la tasca realitzada és un dels nostres motors. El mitjans de comunicació són un dels pilars bàsics per portar a terme aquesta difusió. En aquesta pàgina, us presentem reculls de premsa i articles publicats, reflex de les activitats i de les tasques de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr).

+
Destacat en una foto de l'Arxiu publicada a doble pàgina a 'El 9 Nou', juny de 2019 (veieu-la al recull de juny) / AMGr

Recull de premsa

Entre el més recent, de 2019, 

 una selecció de retalls de gener-febrermarç,    abril-maig i juny-juliol

i les informacions i els apunts d'agenda sobre l'Arxiu Municipal de Granollers que podeu cercar, per exemple, a:

A més, us presentem una selecció de retalls de publicacions periòdiques dels anys 2018, 2017 i 2016, relacionats amb l'activitat de l'Arxiu, per mesos: 

                    Als documents adjunts, hi trobareu informacions publicades anteriorment,

entre els anys 2005 i 2015, sobre la participació de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) en iniciatives culturals de la ciutat que contribueixen a la difusió del patrimoni documental. També, sobre la restauració de documentació, la donació i el dipòsit de fons documentals d'interès històric o cultural, de persones, famílies, entitats, associacions, empreses i comerços i sobre activitats i projectes de l'AMGr. A més, hi ha fotografies de l'Arxiu Municipal de Granollers publicades en alguns mitjans de comunicació, com a divulgació de la història local. 

Més imatges de la ciutat, al portal de l'Arxiu Fotogràfic: