Donacions i cessions

Si teniu fotografies, plànols, pel·lícules, cartells, programes o qualsevol altre document que faci referència a algun aspecte de Granollers; podeu fer una donació o cessió.

+
Foto de grup de l'acte d'agraïment per les donacions i cessions del 2018, 11 de març de 2019 / AMGr

Les donacions i cessions són una font d'ingrés fonamental per completar el fons documental de l'Arxiu Municipal de Granollers. Així es garanteix l'accés públic a material d'interès històric i cultural de persones, famílies, col·lectius, entitats, associacions, empreses i comerços de la ciutat.

Per a portar la documentació us podeu adreçar a l’Arxiu, al c. Sant Josep, 7 (soterrani). També podeu concertar cita al telèfon 938426762 o arxiu@granollers.cat

Els tècnics de l’Arxiu valoraran la incorporació de la documentació als seus fons, atenent el seu interès històric, el seu estat de conservació i la seva naturalesa. Un cop s’accepta la donació, es formalitzarà documentalment amb l’acord corresponent.

Acte d’agraïment

L’AMGr ha incrementat el seu fons en els darrers anys amb les aportacions de persones particulars i associacions. L’Ajuntament de Granollers els agraeix la seva aportació en un acte públic que es fa anualment, ja que tots els documents poden tenir gran vàlua per a la ciutat.

Podeu consultar al canal del Youtube una mostra dels documents aportats als darrers anys.