Col·labora amb l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr)

Hi ha diverses maneres de fer-ho. Te'n proposem tres:

+
Veieu amb detall aquesta mostra a la pàgina "Les donacions i cessions, cabdals" / AMGr

1. Dóna a l'Arxiu fotografies o documents antics

  • Tens fotografies de Granollers anteriors a 1970, de festes locals o de llocs emblemàtics de la ciutat?
  • Tens documents antics d'entitats de la ciutat, programes d'actes culturals, cartells o qualsevol tipus de document que faci referència a algun aspecte de Granollers?
  • Tens plànols antics de la ciutat? 
  • Tens gravacions de testimonis orals; entrevistes a algun familiar o amic o bé, treballs de recerca?
  • Tens pel·lícules antigues de Granollers fetes per tu o per algun familiar?
  • Tens documentació d'una antiga empresa de Granollers o d'un fons personal?

   Si en tens, ho podem conservar a l'Arxiu Municipal de Granollers, si en fas donació. Truca'ns (tels. 93 842 67 37 i 93 842 67 62), envia'ns un correu (arxiu@granollers.cat) o vine a veure'ns (c. de Sant Josep, 7). 

Les donacions i cessions, cabdals

 

2. Participa en la descripció de documents antics i en la documentació de fotografies

el Taller de descripció de correspondència antiga es reuneix una vegada a la setmana, per llegir i sintetitzar cartes municipals, tot descobrint què passava a Granollers fa anys. >Mostra de la feina realitzada: Catàleg de correspondència rebuda ordenat per cronologia (1912-1915)
el Grup de treball de fotografia es reuneix cada quinze dies, habitualment, per identificar fets, localitzacions, persones, dates o autors de les imatges proposades, entre altres aspectes,

   Aquests descripcions són fonamentals per fer més accessible la documentació dels fons de l'Arxiu Municipal de Granollers; per facilitar-ne la recerca i la consulta pública. Tu hi pots contribuir, participant en ambdues activitats, amb el suport de personal tècnic de l'Arxiu.

   T'hi pots inscriure trucant als mateixos telèfons (93 842 67 37 o 93 842 67 62) o bé, enviant un correu electrònic, també a l'a/e: arxiu@granollers.cat.

Properes trobades, a l'Agenda de l'Arxiu 

 

 3. Patrocina l'Arxiu

    Si estàs interessat o interessada en patrocinar l'Arxiu o, alguna tasca concreta d'aquest equipament (restauració de pergamins, digitalització de fotografies o documents, etc), posa't amb contacte amb nosaltres (telèfons 93 842 67 37 o 93 842 67 62, a/e arxiu@granollers.cat i, si vols, et vindrem a visitar.

Qualsevol col·laboració, per petita que sigui, pot ser una gran aportació al patrimoni local. Moltes gràcies!