Una mostra de documents a l'entorn d'entitats i associacions ha completat la programació de l'Arxiu Municipal de Granollers per commemorar la diada del 9 de juny

Bona assistència i seguiment a les activitats programades pel Dia Internacional dels Arxius

14 de Juny 2018
+
Un usuari de l'Arxiu, Joan Lores Calverons, fullejant documents d'aquesta mostra / Arxiu Municipal de Granollers (AMGr)

Aquests dimarts i dimecres, 12 i 13 de juny, s'han fet portes obertes i mostra de documents a l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), al carrer de Sant Josep, 7. Durant les sessions programades -dimarts, al matí i, dimecres, matí i tarda- l'AMGr ha mostrat documents d'entitats i associacions de la ciutat, conservats a l'Arxiu Municipal de Granollers. A més, la mostra s'ha acompanyat d'una projecció de logos antics i fotos d'aquests col·lectius, de l'Arxiu d'Imatges de l'AMGr.

Amb aquesta mostra, l'Arxiu Municipal de Granollers ha completat, doncs, la programació d'aquest any amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, iniciada amb la publicació del Document del mes. Abans d'aquesta mostra, s'hi ha inclòs la trobada del mes de juny del cicle Les tertúlies de l'Arxiu, sota el títol "Tot parlant del mestre Ruera".

En total, més de cinquanta persones han participat en aquestes activitats. Pel que fa a les visites rebudes a l'Arxiu, cal fer esment tant d'usuaris ja habituals, com de nous i, fins i tot, de persones que han aprofitat la visita per cedir documentació a l'Arxiu Municipal de Granollers. També ha visitat la mostra Ràdio Granollers, que hi ha fet una connexió en directe amb entrevistes, des de l'Arxiu, aquest dimarts al matí. El dia següent, aquest dimecres al matí, també ens ha visitat Vallès Oriental Televisió, VOTV, que hi ha enregistrat una entrevista i imatges de la mostra de documents exposada al dipòsit de l'AMGr.

Veieu-ne la Galeria de fotos: