Serveis

Els centres cívics ofereixen serveis diversos a la ciutadania, i es descriuen a continuació. També pots consultar, al final de la pàgina, la nostra Carta de Serveis i a què ens comprometem en relació amb la ciutadania.

Informació i acollida

Tot el que necessites saber sobre l’activitat de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers, així com d’altres informacions municipals d'interès general. T’atendrem personalment, per telèfon o per correu electrònic.

Assessorament a grups i associacions

Tens dubtes sobre tràmits relacionats amb el món associatiu? Aquí tens el teu espai! Et donem un cop de mà. Pots demanar informació per telèfon, correu electrònic o concertant entrevista personalitzada.

Cessió i lloguer d’espais

Si necessites un espai per a la realització de reunions, conferències, trobades, etc, la Xarxa de Centres Cívics t’ofereix diverses possibilitats. Aquí t’expliquem com fer-ho. Consulteu també la llista d'espais disponibles!

Punts d’accés públic a Internet

Connecta’t gratuïtament a Internet des de la Xarxa de Centres Cívics, amb el teu ordinador a través del Wi-Fi, o amb els ordinadors d’accés públic que trobaràs als centres. De dilluns a dijous, de 16 a 20.30 h, i divendres, de 17 a 20.30 h

Serveis Socials d’Atenció Primària

Actuacions, recursos, prestacions, programes i equipaments destinats a l'atenció social de la població. El seu objectiu és prevenir la marginació i promoure la integració i l'autonomia personal de persones o famílies que pateixin necessitats derivades de problemes econòmics, de marginació social, de discapacitat, de manca d'autonomia, etc.
Horaris d’atenció: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h; dijous, de 16 a 18 h.
Telèfon Serveis Socials Zona 2 (Centre Cívic Nord): 93 846 60 72
Telèfon Serveis Socials Zona 3 (Jaume Oller): 93 879 50 44

Centre Obert Nord

Equipament destinat a infants i joves d'entre 6 i 14 anys on es fan activitats lúdiques, tallers, jocs i reforç escolar.
Centre Cívic Nord, de dilluns a divendres, de 17.15 a 20 h.
Tel. 93 846 60 72

Espai de relació

Espai de lliure accés. Un espai cívic, de trobada i de diàleg

Espais Kanalla

Coneixes els Espais Kanalla? Són espais d’activitats lúdiques i educatives: tallers, jocs, espai per a deures i de participació a les festes. Si tens entre 6 i 12 anys, vine i gaudeix amb nosaltres. T’hi esperem! Horaris: Dilluns i dimecres: infants de 6 a 9 anys, de 17 a 19.30 h; dimarts i dijous: infants de 10 a 12 anys, de 17 a 19.30 h. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Places limitades. Ens podràs trobar a: Centre Cívic Can Gili i Centre Cívic Can Bassa.

Punt nadó

Necessites canviar els bolquers del teu nadó, o satisfer una demanda d’alimentació? Demana-ho al personal del centre.
De dilluns a dijous, de 16 a 21 h, i divendres, de 17 a 21 h

Bar cafeteria

Can Bassa: de dimarts a diumenge, de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h. Dilluns a la tarda és obert en l'horari del centre cívic, però sense servei de bar.

Can Gili: dilluns i dimarts, de 15 a 22 h, i de dimecres a diumenge, de 8 a 22 h.

Servei d'exposicions

Servei de cessió d’espais a entitats o a particulars, per a exposicions o mostres.

Consulta les condicions i envia aquesta fitxa de sol·licitud a l'adreça centreciviccanbassa@granollers.cat (Centre Cívic Can Bassa) o a centrecivicnord@granollers.cat (Centre Cívic Nord).

 

Aquesta és la nostra carta de serveis