Quadre dels espais en cessió als centres cívics

 

CentreEspais   Tipus d'activitat
Aula 1Espai ideal per a rodes de premsa poc nombroses, xerrades i presentacions, reunions d’entitats, tallers de petit format.
Aula 2Sala preparada per realitzar formacions (cursos i tallers), reunions d’entitats i tallers de petit format.
Sala polivalentEspai ideal per a rodes de premsa, xerrades i presentacions, cursos i tallers.
Taller 1Espai ideal per tallers amb entrada de llum natural i amb bona ventilació. També s’hi poden fer reunions de grups petits.
Vestíbul-espai expositiuEspai ideal per rodes de premsa, xerrades i presentacions, exposicions o petites trobades en l’espai de relació; amb molta llum natural i accés directe a la plaça Joan Oliver.
 Espai de relacióSala adequada per fer reunions.
PatiEspai ideal per realitzar qualsevol tipus d'activitat a l'aire lliure.
Sala polivalentEspai ideal per fer xerrades, conferències, presentacions i activitats d'expressió corporal (dansa, tai-txí, etc.).
Taller 1Espai ideal per fer tallers de manualitats.
 Aula 1Espai ideal per a reunions o activitats/tallers per a grups petits.
Pati escolesEspai ideal per a activitats a l’exterior (dinars, sopars, cinema a la fresca, concerts de petit format, tai-txi, etc).
Espai de relacióEspai ideal per reunions. Només es cedeix fora de l’horari d’obertura del centre.
Sala polivalent 1Ideal per a cursos, tallers, activitats diverses, xerrades, etc.
Sala polivalent 2Espai ideal per rodes de premsa, xerrades, presentacions, cursos, activitats relacionades amb el moviment, dansa, etc (compta amb vestuaris i dutxes i es pot dividir en dues sales).
 Aula 1Espai ideal per rodes de premsa, xerrades i presentacions (idoni per a realitzar tallers o activitats formatives de petit format que no impliquin moviment, com per exemple cursos d’idiomes, benestar i creixement personal, tallers de manualitats, petites reunions, etc).
Aula 2Espai ideal per rodes de premsa, xerrades i presentacions. Idoni per a realitzar tallers o activitats formatives de petit format que no impliquin moviment com per exemple: cursos d’idiomes, benestar i creixement personal, petites reunions, etc.
Mobiliari: Pissarra, taula, 12 cadires amb suport per escriure.
Aula 3Espai ideal per rodes de premsa, xerrades i presentacions També per realitzar cursos de manualitats (costura, pintura, modelatge, etc.), o reunions d’associacions i tallers que no impliquin gaire moviment (idiomes, psicologia).
Sala polivalentEspai ideal per rodes de premsa, xerrades i presentacions. Espai polivalent. Es poden realitzar tallers que impliquen moviment, arts plàstiques, xerrades, reunions d’entitats exposicions, etc.
Sala de reunionsEspai per reunions de petit format.
 Aula 1Espai ideal per petites reunions o trobades, formacions, etc.
Aula 2Espai ideal per reunions o trobades, formacions, etc.
Aula 3Espai ideal per a reunions, trobades, cursos i tallers. Aula ben il·luminada i ventilada, amb possibilitat de regular la climatització.
Aula 4Espai ideal per reunions o trobades, formacions, etc.
Aula multimèdiaEspai ideal per a la formació en temes multimèdia i TIC’s. Climatització per a fred o calent. Ben il·luminat i bona ventilació.
Sala d'exposicionsEspai ideal per a exposicions, reunions de molts assistents, conferències, xerrades, trobades, ball (tot i que el terra no és el més idoni). Climatització fred o calent, estat regular. Sortida d’emergència a l’exterior de l’equipament.
Sala de reunions 4Espai ideal per a reunions amb pocs assistents, ben il·luminat i climatitzat.
Taller 2Espai allargat, ideal per a activitats d’arts plàstiques (pintura, escultura, reparació de mobles, manualitats, artesania, etc.), reunions, trobades, etc. Disposa de pica amb punt d’aigua i climatització per a fred o calent.  Ben il·luminat i bona ventilació.
Sala d'actesEspai ideal per rodes de premsa, xerrades, presentacions, reunions, ball, etc.
Sala polivalentEspai ideal per reunions o trobades, formacions...
Sala de reunions 1Espai per a reunions de petit format.
Sala de reunions 2Espai per a reunions de petit format.
Sala de reunions 3Espai per a reunions de petit format.
Pati Espai idoni per a activitats a l’aire lliure.