Tècniques d'estiraments i relaxació per cuidar i reeducar l'esquena (Estiu 2019)

Dimarts, del 2 al 23 de juliol de 2019, de 19 a 20:30 h

A càrrec de Pepe Ligero

Organitza: 
Centre europeu de tai-txi estil txen
Preu: 
22,5 €(4 sessions)

Kundalini ioga i meditació guiada (Estiu 2019)

Vine a gaudir d’una sessió de ioga d’estil kundalini i d’una meditació guiada en l’entorn natural de Palou.

Dimecres 24 de juliol de 2019, de 19.30 a 21 h

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

A càrrec d’Anna Ortiz

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
Activitat gratuïta

Begudes probiòtiques (Estiu 2019)

Endinsa’t en el món de les begudes fermentades i descobreix tots els beneficis que et poden aportar. En aquest curs t’ensenyarem a preparar-les de manera artesanal. Substitueix els refrescos carbonatats i introdueix aliments com la kombutxa, l’aigua de quefir i el rejuvelac, els millors aliats per a la teva salut intestinal.

Dilluns 22 de juliol de 2019, de 19 a 21 h

A càrrec de Carme Delgado

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
Preu: 6,60 € (1 sessió) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60 o persones aturades: 4,94 € (1 sessió)

Gelats vegans i postres saludables d'estiu (Estiu 2019)

Si vols refrescar-te i passar la calor d’aquests dies sense renunciar a un bon dolç, vine a aquest taller i aprendràs a fer gelat de trufa amb nous, sorbet de mango amb alfàbrega, vegamisú, galetes de coco i pastís fred de xocolata, entre d’altres. Les millors postres veganes per a aquest estiu!

Dimecres 10 i 17 de juliol de 2019, de 19 a 21 h

A càrrec de Carme Delgado

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60 o persones aturades: 9,88 € (2 sessions) Suplement de 6 € en concepte de material

Cuina marinera (Estiu 2019)

 

Suquet de rap, marmitako, cassoleta de calamarsots amb cansalada i botifarra negra, lluç amb crema de musclos... En aquest curs rescatarem aquelles receptes marineres que ens fan recordar als sabors de la costa i el mar.

 

Dilluns, del l’1 al 15 de juliol de 2019, de 19 a 21 h

 

A càrrec de Dani Maldonado

 

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
Preu: 19,80 € (3 sessions) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60 o persones aturades: 14,82 € (3 sessions) Suplement de 21 € en concepte de material

Què fem amb el tofu i el seitan (Estiu 2019)

No saps com cuinar el tofu i el seitan? Vols introduir-los a la teva dieta diària? Aprèn receptes gustoses i fàcils per cuinar-los com cheesecake de tofu, fricandó de seitan o croquetes de seitan.

Dimecres 26 de juny i 3 de juliol de 2019, de 19 a 21 h

A càrrec de Carme Delgado

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
Preu: 13,20 € (2 sessions) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60 o persones aturades: 9,88 € (2 sessions) Suplement de 6 € en concepte de material

Aperitius de l'altra banda del Mediterrani (Estiu 2019)

Et convidem a un viatge gastronòmic per la Mediterrània oriental. Descobreix els aperitius més típics de Grècia i del Pròxim Orient: mezzes, spanakòpita, hummus, mutàbal i falàfel. T’animes anar de tapes pel Mare Nostrum?

Dimarts, del 2 al 23 de juliol de 2019, de 19 a 21 h

A càrrec de Montse Palou, cuinera.

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
Preu: 26,40 € (4 sessions) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60 o persones aturades: 19,76 € (4 sessions) Suplement de 16 € en concepte de material

Hipopressius (Estiu 2019)

Vine a conèixer el mètode hipopressiu. La pràctica adequada d’aquests exercicis aporta grans beneficis a tot tipus de públic i ajuda a millorar la salut a través de la respiració i el treball abdominal.

Dijous, del 4 al 25 de juliol de 2019, de 18.30 a 19.30 h

A càrrec de Judit Mariné

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
Preu: 13,20 € (4 sessions) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60 o persones aturades: 9,88 € (4 sessions)

Bojos pels fideus (2on quadrimestre curs 2018-2019)

Els fideus són un aliment que es menja fa més de mil anys arreu del món. Les seves possibilitats culinàries són infinites. Aprèn les tècniques i secrets per fer les millors fideuades: fideus a la cassola, rossejat de fideus, fideuada vegetariana...

Dimecres, 22 i 29 de maig de 2019, de 19 a 21 h

A càrrec de Daniel Maldonado

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
Preu: 13,20 € (2 sessions) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60: 9,88 € (2 sessions) Suplement de 13 € en concepte de material

Tocats pel dolç: Coques de Sant Joan (2on quadrimestre curs 2018-2019)

La nit de Sant Joan és la nit més màgica i curta de l’any, i què millor que acompanyar la revetlla amb una bona coca de brioix amb crema, nata o xocolata per als més dolços! Aprèn a fer la teva pròpia coca de Sant Joan pas a pas. Estarà per tirar-hi coets!

Dimecres 19 de juny de 2019, de 19 a 21 h

A càrrec d’Elena Matencio, cuinera

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
Preu: 6,60 € (1 sessió) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60: 4,94 € (1 sessió) Suplement de 7 € en concepte de material

Pàgines

Subscriure a RSS - Centre Cívic Palou