Formació Ocupacional 2017-18

Els cursos de formació ocupacional són programes formatius teoricopractics per millorar la qualificació professional de les persones desocupades, que ofereixen la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

 

 

Els dos certificats de professionalitat de l'àmbit sociosanitari (atenció a persones dependents ens institucions socials i en domicilis) ja han finalitzat.

DURANT EL MES DE SETEMBRE ESTÀ OBERTA LA INSCRIPCIÓ AL SEGÜENT MÒDUL DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:

MÒDUL D’HABILITATS DE COMUNICACIÓ  30h

En aquest curs aprendràs a posar en pràctica les habilitats de comunicació que et  permetran participar d'una manera eficaç i constructiva en la vida professional. 

Calendari: De 25 de setembre al 2 d’octubre de 2018

Horari: De 9.30h a 14.30h

A QUI VA DIRIGIT? 

Taller dirigit a persones que hagin participat en un curs de formació ocupacional de la convocatòria FOAP 2017-2018. 

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Per tal de fer la preinscripció és necessari presentar a Granollers Mercat el currículum, la còpia del document d'identitat (DNI o NIE), la còpia del full de demanda d'ocupació de l'oficina de treball i la còpia del títol acadèmic, juntament amb el full d'incripció degudament omplert.

 

SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS
Granollers Mercat
Masia Tres Torres
C. de les Tres Torres 18-20
Tel. 93 861 13 90
feinagm@ajuntament.granollers.cat

Horari d’atenció al públic: de 8.30 a 14.30 h

 

 

 

Aquesta oferta formativa està vinculada a la convocatòria de subvencions per a la realització d'accions de formació d'oferta en àrees prioritàries adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya ( RESOLUCIÓ TSF/288/2016, de 24 d'octubre). Els cursos estan finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu 

Formació Ocupacional certificada conforme a la norma UNE-EN ISO 9001:2008