Formació Ocupacional 2017-18

Els cursos de formació ocupacional són programes formatius teoricopractics per millorar la qualificació professional de les persones desocupades, que ofereixen la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

 

L’Ajuntament de Granollers realitzarà 2 cursos de Formació ocupacional, en forma de Certificat de Professionalitat durant l'any 2017 - 2018.

Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SPOC), van adreçades prioritàriament a persones en situació d'atur, inscrites al SPOC com a demandants de feina i son gratuïtes. 

 Els cursos ofertats son: 

CURSNIVELLHORESDATA INICIHORARI
CP ATENCIÓ SOCIOSANITARIA A PERSONES AL DOMICILIII62022/12/201715 a 20 h
CP ATENCIÓ SOCIOSANOTARIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALSII47013/02/20189.30 a 14.30 h
  
Les persones que obtinguin la titulació, estaran capacitades per treballar en Centres de Dia, Residències geriàtriques, Centres de persones amb discapacitat i/o atenció domiciliària. 

 

A QUI VA DIRIGIT? 

Persones aturades, inscrites al SOC com a demandants de feina i amb títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent, o haver superat un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família professional. 

 

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Per tal de fer la preinscripció és necessari presentar a Granollers Mercat el currículum, la còpia del document d'identitat (DNI o NIE), la còpia del full de demanda d'ocupació de l'oficina de treball i la còpia del títol acadèmic, juntament amb el full d'incripció degudament omplert.

 

SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS
Granollers Mercat
Masia Tres Torres
C. de les Tres Torres 18-20
Tel. 93 861 13 90
feinagm@ajuntament.granollers.cat

Horari d’atenció al públic: de 8.30 a 14.30 h

 

El proper 11 de desembre de 2017 a les 10 hores es realitzarà una SESSIÓ INFORMATIVA al CENTRE VALLÈS (C/ Veneçuela, 86)

 

Aquesta oferta formativa està vinculada a la convocatòria de subvencions per a la realització d'accions de formació d'oferta en àrees prioritàries adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya ( RESOLUCIÓ TSF/288/2016, de 24 d'octubre). Els cursos estan finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu 

Formació Ocupacional certificada conforme a la norma UNE-EN ISO 9001:2008