Del 6 al 22 de setembre, inscripcions als cursos i tallers dels centres cívics

Un centenar de propostes per a tots els gustos

26 de Juliol 2017
+

Si quan acabi l'estiu encara no heu perdut les ganes de fer coses profitoses en el vostre temps de lleure, als centres cívics us proposem un seguit d'activitats de cara a la nova temporada, que tindrà lloc entre l'octubre de 2017 i el febrer de 2018. El període per inscriure’s s’obrirà el dimecres 6 de setembre a partir de les 16 h.

L'oferta s'organitza en diferents àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaca el curs de tècniques per a un son de qualitat, el de mites alimentaris i repeteix el mindfulness. En expressió i creativitat, es pot triar entre joieria en macramé, art i reciclatge o un taller de cajón, entre d'altres. Dins de terra i fogons es proposen els cursos de ramen noodles, sopes detox, dolços de tardor, tast d'oli, cuina per a convidats, croquetes sorprenents o com sobreviure al gluten. Pel que fa a l'àrea de recursos, s'ha programat un interessant curs d'introducció a l'astronomia, un taller de cosir un coll per a l'hivern, iniciació a la perfumeria, maquillatge i perruqueria fàcils, el curs per posar ordre a casa vostra en 21 dies o una proposta de trobades de conversa en anglès: tea & conversation. A l'àrea de cultura digital, es proposen els cursos d'iniciació a la informàtica, xarxes socials, introducció als dispositius mòbils i tallers per conservar bé les fotografies, posar a punt l'ordinador, apps imprescindibles per al mòbil o per iniciar-se en el món del vídeo. Per últim, dins de l'àrea d'activitats adreçades a infants i joves, hi haurà cursos d'iniciació a la dansa, teatre juvenil, el grup de dansa moderna "Move", el grup d'instruments de vent del projecte "Música al Barri" o cuina vegetariana.

Aquestes són algunes de les novetats, però hi ha molts altres cursos i tallers. La programació sencera dels quals es pot consultar al ja tradicional llibret d'activitats i serveis, que es pot trobar als centres cívics i a la major part d'equipaments municipals. Les inscripcions es podran fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics fins al 22 de setembre, i també on-line a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions. En la modalitat presencial, es podrà fer in situ el pagament de l'activitat amb targeta en algunes de les activitats.

Activeu-vos per a la nova temporada: us esperem a les inscripcions!