Xerrada: Informació sobre els Al·lèrgens

El proper 30 de novembre, al Centre Vallès de Granollers, es portarà a terme una sessió gratuïta d'informació sobre els al·lèrgens

30 de Novembre 2017
+

La informació sobre al·lèrgens, entre altra informació, és obligatòria tal i com queda recollit al Reglament (UE) núm. 1169/2011 i al Reial decret 126/2015 en aquells establiments que, els aliments, es presentin sense envasar, o s'envasin en el punt de venda per a la venda immediata o a petició del comprador.

L'objectiu de la informació sobre al·lèrgens és facilitar als consumidors sensibles tota la informació necessària sobre la composició dels productes per prevenir reaccions adverses. els establiments han d'informar sobre la presència en els aliments d'ingredients que causen al·lèrgens i intoleràncies, i evitar la contaminació accidental amb al·lèrgens que estiguin presents en altres productes.

Aquesta xerrada s'ofereix des de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració del servei de Salut Pública i consum de l'Ajuntament de Granollers. Les dades de la xerrada, són:

  • Data: 30 de novembre
  • Horari: 15 a 17 hores COMERÇ MINORISTA i de 17 a 19 hores RESTAURACIÓ
  • Lloc: Sala d'actes del Centre Vallès ( C/Veneçuela, 86 Granollers)

Per una bona organització de la xerrada, cal inscripció prèvia al tel. 93 842 66 68 o correu electrònic salutpublicaiconsum@ajuntament.granollers.cat