El proper diumenge 1 de juliol els comerços a Granollers estaran oberts per l'inici de la campanya de rebaixes d'estiu

Aquest any, l'inici de la temporada de rebaixes d'estiu serà el diumenge dia 1 de juliol, un dels festius autoritzats per a què els establiments comercials puguin obrir les seves portes.

22 de Juny 2012

L'OMIC recorda que fer rebaixes és una decisió de cada comerciant, el qual també pot decidir la seva durada, que podrà oscil·lar entre una setmana i dos mesos com a màxim, és a dir, fins al 31 d'agost.

La temporada de rebaixes és una bona oportunitat per adquirir productes a un preu més econòmic, però recordeu:

  • Aneu a comprar havent reflexionat sobre les vostres necessitats i eviteu la compra per impuls.

  • Compareu els preus entre diferents establiments. Cadascú pot aplicar un percentatge de rebaixes diferent, això sí, el preu de temporada ha de constar al costat del preu rebaixat.

  • Fixeu-vos que la qualitat del producte sigui correcte. No es poden vendre en rebaixes productes deteriorats o en mal estat.

  • Informeu-vos sobre la possibilitat de canviar o tornar el producte abans de comprar-lo. Recordeu que els establiments no estan obligats a acceptar canvis ni devolucions si el producte està en bon estat, llevat que anunciïn aquesta possibilitat.

  • Conserveu les factures o tiquets de compra per si cal fer qualsevol reclamació. El règim legal de garantia dels productes de consum no varia durant la temporada de rebaixes que seguirà sent de dos anys pels productes nous, i d'un any pels de segona mà.

  • Si teniu alguna incidència, parleu directament amb l'establiment i si no aconseguiu cap solució, demaneu els fulls oficials de reclamació.

 Per a més informació, poseu-vos en contacte amb l'OMIC (C. Del Portalet 4, 1r, telèfon 93 842 66 35; horari d'atenció; de 9 a 14 h)