Noves propostes en línia de la Xarxa de Centres Cívics

"Cheesecake", ioga, taller de cant, cosmètica natural i llibres mòbils, els tallers d'aquesta setmana

04 de Maig 2020
+
Programació de la setmana 4-8 de maig
 Continua la programació en línia de la Xarxa de Centres Cívics, amb vídeos que es poden veure gratuïtament a través del Facebook d’aquests equipaments socioculturals.
 
Aquesta setmana, entre dilluns i divendres, les persones que es connectin podran aprendre a fer pastís de formatge (cheesecake) de llimona amb Elena Matencio; ioga amb Marta Gutiérrez; taller de cant amb Carme Cuesta; cosmètica natural amb Mireia Vila; i taller infantil de llibres mòbils o pop up amb Núria Güell. La setmana que ve, entre l’11 i el 15 de maig, hi haurà taller de cuina infantil amb Dani Maldonado; tècniques de respiració amb Rosa Montero; dibuix amb Anna Obon; taller de memòria amb Alba Parra; i cuina infantil amb Elena Matencio.
 
Des de centres cívics es fa una crida a compartir les fotografies del que cuinem (#ituquecuines) i del confinament (#confinamentgranollers), per tal de fer-ne una exposició col·lectiva. 
 
Els vídeos, amb propostes diferents cada dia dels àmbits de cuina, salut i benestar, expressió i creativitat, recursos i activitats per a nens i nenes- es pengen cada dia a partir de les 12 del migdia. Es podeu veure a: https://www.facebook.com/CentresCivicsGranollers/