170 participants a la caminada del programa "A cent cap als cent"

La passejada recorre sis quilòmetres de la llera del Congost fins al Circuit de Barcelona-Catalunya

14 de Març 2019
+
La jornada ha començat amb uns estiraments a les pistes d'atletisme
Unes 170 persones participen aquest dijous a la tercera caminada del cicle de passejades "A cent cap als cent" adreçades a la gent gran. Una cinquantena són de Granollers i la resta, de Gelida, Sallent i  Mediona. El recorregut, d'uns sis quilòmetres, transcorre per la llera del Congost fins a arribar al Circuit de Catalunya. 
 
Els participants han començat la jornada amb uns estiraments a les pistes d'atletisme abans d'iniciar la passejada. A la tornada del Circuit, que es fa en autocar, es farà un dinar al pavelló municipal del Parquet. 
 
Les passejades del cicle "A cent cap als cent" s'adapten a les possibilitats i necessitats del col·lectiu de gent gran. La majoria dels recorreguts són per pistes forestals o camins de muntanya, i es procura reduir al màxim els trams urbans. É un programa promogut per  la Diputació de Barcelona, coorganitzat per la setantena de municipis participants.
 
L’objectiu de la iniciativa és facilitar la incorporació de l’activitat física a la vida diària de la gent gran, potenciar un estil de vida actiu i donar a conèixer diferents entorns geogràfics de les comarques de Barcelona.