Una desena de medalles a la Fase Final del Campionat de Catalunya

Gimnàstica artística femenina. Club Natació Granollers

26 de Maig 2016
+

Bona actuació de les gimnastes del Club Natació Granollers que van participar a la Fase Final del Campionat de Catalunya de Base, Via Olímpica, Promogym i Edat Escolar, que va tenir lloc els dies 21 i 22 de maig a Salt (Girona). Una última roda d’aquest Català, que a diferència amb les tres fases prèvies també es premiava per aparells, i on el Club ha aconseguit fer-se amb un total de 10 medalles.

La competició de Base va ser on es van assolir més podis, amb un total de 7. Al N4P, medalla d’or per a Ona Perxachs a salt i plata a la barra, classificant-se en quart lloc de la general; al N4G, dues medalles de plata per a Alba Alguacil a barra i Marina Esteban a terra; Al N3P, Helena Lucas, doble medalla de bronze pels seus exercicis de paral·leles i terra; i Carlota Garcia, al N2P, bronze a salt. Realçar el quart lloc de la general d’Andrea Villarroya (N4G) i el cinquè d’Ainara Martínez (N2P).

A Promogym, la gimnasta més destacada va ser Neus S. Costa, de P2A, que es va fer amb la medalla de bronze de la general, i amb una d’or per aparells, després de completar l’exercici de barra. Medalla de plata per a Lidia Herrero, de P3A, a terra, amb un cinquè lloc a la general. Cal esmentar el quart lloc de la general de Joana Sarrate, també en categoria P3A.

Pel que fa a la màxima categoria de Via Olímpica, Mariona Ros (N10) i Lluna Casanova (N9) no van participar en aquesta Fase Final per decisió dels seus entrenadors del Centre d’Alt Rendiment, que treballen per incorporar nous elements als seus exercicis per a les properes competicions. Sí que hi va prendre part Berta Pujadas, que al N6, va assolir un vuitè lloc de la general, destacant a l’exercici de terra on va classificar-se en cinquena posició.

Quant a la categoria d’Edat Escolar, el Club va estar representat per Daniela Ciobanu que va fer un 14è lloc de la general de C4.