Comença a fer La Mitja 2019

+

Ja fa dotze anys que facilitem que molts granollerins i granollerines i els seus amics i amigues, es preparin per gaudir de la Mitja de Granollers, amb el programa Comença a fer La Mitja.

Amb il·lusió i gaudint dels entrenaments, però amb el rigor necessari per fer un treball correcte i amb garanties, el programa Comença a fer La Mitja t’ajudarà a entrenar i a preparar-te perquè puguis fer alguna de les proves que La Mitja t’ofereix (el Quart, els 10 Km o La Mitja)

És el teu torn. Si la vols fer per primera vegada, aquí tens una oportunitat. Si ja l’has fet, saps que gaudiràs d’amics i amigues tan il·lusionats com tu.

 L’Ajuntament de Granollers i el club d'atletisme L’Aire Esports t’ofereixen la possibilitat d'assolir aquest repte, aquesta il·lusió.  

NIVELLS:

GRUP  PRINCIPIANTS: no han fet mai la Mitja

GRUP INICIATS: han fet  alguna vegada la Mitja o són corredores o corredors esporàdics.

GRUP  ATLETES: han fet la Mitja més de tres vegades i corren de manera habitual.

DATA d’inici per a tots els grups: 1 d’octubre de 2018 fins el 1 de març de 2019

DIES I HORARI PER ESCOLLIR:  Dilluns, dimecres i divendres : 13.30h – 19.30h - 20.30h

INSCRIPCIÓ on line:

La inscripció és obligatòria i dóna dret al programa d’ entrenaments, una assegurança d’accidents i un obsequi de participació.

Inscriu-te aquí

Termini:  les inscripcions es tancaran el dia 2 de novembre de 2018 o quan s'assoleixi el límit d’inscrits.

Preu: 12 euros

   LLOC DE L’ACTIVITAT

   El lloc d’inici i finalització dels entrenaments de tots els grups serà a l'entrada de les pistes d'atletisme, a la zona de les oliveres. 

 

     

Fer esport és fer salut. Consulteu el vostre metge o metgessa, o feu-vos  una revisió mèdica esportiva (més informació: Centre de Medicina de l’Esport, c/ dels Voluntaris, 92, núm. 2 Granollers - Tel. 93 870 54 13).