Comença a fer La Mitja 2018

+

Ja fa onze anys que facilitem que molts granollerins i granollerines i els seus amics i amigues, es preparin per gaudir de la Mitja de Granollers, amb el programa Comença a fer La Mitja.

Amb il·lusió i gaudint dels entrenaments, però amb el rigor necessari per fer un treball correcte i amb garanties, el programa Comença a fer La Mitja t’ajudarà a entrenar i a preparar-te perquè puguis fer alguna de les proves que La Mitja t’ofereix (el Quart, els 10 Km o La Mitja)

És el teu torn. Si la vols fer per primera vegada, aquí tens una oportunitat. Si ja l’has fet, saps que gaudiràs d’amics i amigues tan il·lusionats com tu.

 

L’Ajuntament de Granollers i el club d'atletisme L’Aire Esports t’ofereixen la possibilitat d'assolir aquest repte, aquesta il·lusió.  

 

NIVELLS:

GRUP  PRINCIPIANTS: no han fet mai la Mitja

GRUP INICIATS: han fet  alguna vegada la Mitja o són corredores o corredors esporàdics.

GRUP  ATLETES: han fet la Mitja més de tres vegades i corren de manera habitual.

GRUP  PERFECCCIONAMENT: per als corredors experimentats que volen millorar la marca.

 

DATA d’inici per a tots els grups: 2 d’octubre de 2017 fins el 7 de febrer de 2018

DIES I HORARI PER ESCOLLIR:  Dilluns, dimecres i divendres : 13.30h – 19.30h - 20.30h

INSCRIPCIÓ on line:

La inscripció és obligatòria i dóna dret al programa d’ entrenaments, una assegurança d’accidents i una samarreta tècnica.

Podeu fer-la a través de www.granollers.cat/esports

Termini:  les inscripcions s’obriran el dia 20 de setembre i es tancaran el dia 27 d’octubre de 2017 o quan s'assoleixi el límit d’inscrits.

Preu: 12 euros

   LLOC DE L’ACTIVITAT

   Grup de les 13.30 h: El lloc d’inici i finalització dels entrenaments serà a l'entrada de les pistes d'atletisme, a la zona de les oliveres.

   Grup de les 19.30 h: L'inici dels entrenaments serà a la zona de les oliveres de les pistes d’atletisme i la finalització, a la nau Dents de Serra de Roca Umbert.

   Grup de les 20.30 h: El lloc d’inici i finalització dels entrenaments serà a les pistes d'atletisme.

  ENTREGA DE LES SAMARRETES

   El proper dilluns dia 13 de novembre de 2018 es farà l'entrega de les samarretes d'aquesta nova edició del programa a tots aquells participants

   que hagin entregat el seu justificant de pagament de la inscripció al programa.

   Lloc:  Pistes Atletisme Municipals

   Hora: mitja hora abans de cada grup d'entrenament: 13 h, 19 h i a les 20 h

   Important: en cas de no poder venir el mateix dia, podeu recollir la vostra samarreta al servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers,

                     c/Jaume Camp i Lloreda,1. Edifici de Can Puntes de dilluns a divendres de 9h a 14h.         

 

Fer esport és fer salut. Consulteu el vostre metge o metgessa, o feu-vos  una revisió mèdica esportiva (més informació: Centre de Medicina de l’Esport, c/ dels Voluntaris, 92, núm. 2 Granollers - Tel. 93 870 54 13).