Lliga Nacional de Badminton

El Bàdminton Granollers, cinquè classificat a la Lliga Nacional de Clubs després de la quarta jornada que s’ha disputat aquest cap de setmana a Granollers.

30 de Gener 2012
+

Amb aquesta quarta jornada, després de les disputades a La Rinconada (Sevilla), a València i a Huelva, finalitza la fase regular amb quatre equips que lluitaran per l’ascens a la Divisió d’Honor; Aldapeta (San Sebastià), C.B.Oviedo i C.B.Triana (Sevilla) tots tres amb 39 punts i 13 victòries, i en quart lloc el Soderinsa Rinconada B (Sevilla) amb 33 punts i 11 victòries.

El Bàdminton Granollers, que ha estat apunt de ficar-se en el grup que lluitarà per l’ascens,  ha quedat cinquè amb 30 punts i 10 victòries després d’haver guanyat els quatre encontres disputats aquest cap de setmana. Dissabte van guanyar a Club del Mar  i a As Neves, tots dos de Galícia i avui diumenge s’han imposat al Benalmádena i al Rinconada, tots dos d'Andalusia. Tant en aquest, com en tots els encontres disputats al llarg del cap de setmana s’ha pogut veure un alt nivell de competició. Els granollerins, que van perdre algun encontre del principi de la fase regular, només han pogut quedar cinquens tot i el gran paper que han fet aquest cap de setmana a Granollers. Ara hauran de jugar la fase permanència a la categoria amb un encontre d'anada i tornada contra el Club del Mar de La Coruña. Els equips classificats del cinquè al dotzè lloc seran els que disputin aquesta fase permanència, mentre els quatre darrers classificats disputaran la fase de descens de categoria.

Èxit rotund de participació i organització amb els 160 esportistes han passat aquest cap de setmana per les pistes del Pavelló del Pavelló del Congost de Granollers entre els setze equips participants; Ainfor San Fernando Valencia, Aldapeta, Arroyo Tejada, CB Arjonilla, CB As Neves, CB Benalmadena B, CB Estella, CB IES La Orden B, CB Oviedo, CB Triana, CD Badminton Adra, CB Palma, Club del Mar, Soderinsa Rinconada B, UVA i Bàdminton Granollers.
 

 
Tots els resultats a http://www.todostorneos.es/sport/tournament.aspx?id=3D2D8FE4-F0DA-4808-93B8-88606D587AB6
 
Link de la classificació: http://www.todostorneos.es/sport/draw.aspx?id=3D2D8FE4-F0DA-4808-93B8-88606D587AB6&draw=12