Aquest cap de setmana, XII Trofeu Ciutat de Granollers de Ball Esportiu i de Competició

27 de Octubre 2010
+

El proper dissabte 30 i diumenge 31 d’octubre Partenaire Escola de Ball de Saló organitza al Palau d’Esports de Granollers el  XII Trofeu Ciutat de Granollers de Ball Esportiu i de Competició. En aquesta ocasió es preveu l’assistència de més de 700 parelles provinents de tot Espanya i també de més de 200 parelles que venen de diferents països europeus (França, Itàlia, Bèlgica, Àustria, Lituània, Romania, Holanda, Alemanya, Rússia, República Txeca, Polònia....), la qual cosa converteix la nostra competició en la més important que es fa a tot l’estat espanyol.

La competició és puntuable per totes les categories i grups d’edat del Rànquing de l’Associació Espanyola de Ball Esportiu i de Competició. Per cinquena vegada tindrem també vuit proves puntuables pel Rànquing Mundial de la International Dance Sport Federation (IDSF), prova molt difícil d’aconseguir dins del calendari mundial però que gràcies al prestigi de la nostra competició ha estat possible tenir. Les competicions Open IDSF seran International Adult Latin, International Adult Standard,  Youth Llatí, Senior I Standard, Sènior I Llatí, Sènior II Estàndard, Sènior II Llatí i Sènior III Standard. Comptarem també amb el Campionat d’Espanya Professional.

22 jutges seran els encarregats de decidir els resultats de les diferents categories, 5 d’aquests jutges són espanyols, i la resta  provenen d’Itàlia, França, Àustria, Bèlgica, Romania, Anglaterra, Ucraïna, Hongria, Luxemburg, Polònia, Holanda i Alemanya. La competició compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, la Secretaria d’Esports de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Ball Esportiu, la International Dancesport Federation, la Agrupación Espanyola de Baile Deportivo i el Consejo Superior de Deportes.

La competició començarà el dissabte a les 10 h i acabarà sobre les 22 h i el diumenge començarà a les 9.30 h  i finalitzarà a les 22 h, està previst que a partir de les 16 h es disputin les semifinals i finals de les categories més altes.

El preu de l’entrada són 10 € un dia i 15 € dos dies, els jubilats i els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta. Les entrades es poden comprar el mateix dia al Palau d'Esports o anticipadament a  l'Escola Partenaire al preu de 7 €.

Els directors de la competició són Dolors Martínez i Francesc Gutiérrez, directors de Partenaire Escola de Ball de Saló, i hi haurà 60 voluntaris de l’escola treballant en les diferents tasques d’organització.

Es preveu la participació de més de 70 parelles de la comarca de les quals 40 són alumnes de Partenaire Club de Ball Esportiu. Es preveu una assistència molt gran d’espectadors que farà omplir el Palau d’Esports.

Si el dia de la competició voleu ser-hi presents per cobrir la informació simplement us haureu d’acreditar a la porta com a Premsa i tindreu accés lliure al recinte.