6è cicle "Orienta't" per assessorar joves que volen fer estudis universitaris i professionals de grau superior

L'impulsa el Servei de Joventut i té lloc al Gra i a instituts de la ciutat fins divendres que ve

27 de Febrer 2014

Les xerrades, impulsades des de l'assessoria acadèmica del Servei Municipal de Joventut, s'adrecen als joves que volen anar a la universitat o fer estudis professionals de grau superior, i les imparteixen professors universitaris i de cicles formatius amb l'objectiu de donar a conèixer els continguts i les sortides professionals de les diferents carreres i estudis. Aquest curs, les xerrades compten amb l'aportació d'alumnes de primer de carrera i de joves que ja estan treballant al sector.
     
Durant tota aquesta setmana, de 9 a 14 h, es faran 19 xerrades de graus universitaris (magisteri, administració i direcció d'empreses, biologia, criminologia, interpretació i disseny, entre d'altres), i cicles formatius de grau superior (sanitat, comerç i màrqueting, hoteleria i turisme, imatge personal i disseny gràfic) .  Cada jornada es dedica a una branca universitària que es relaciona amb la família professional de cicles formatius que hi encaixa.
 
Les xerrades es fan al Gra, equipament juvenil (pl. de l'Església, 8) i també als instituts Carles Vallbona, Celestí Bellera i Antoni Cumella.

Els centres que participen en les xerrades de graus universitaris són la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l' Escola Superior de Disseny de Barcelona - ESDI i l'Institut del Teatre de Barcelona. I els centres  que imparteixen  les xerrades de cicles formatius de grau superior són l'Institut Carles Vallbona, Parc Estudi, l' EMAD - Escola Municipal d'Art i Disseny de la Garriga i l'Institut Gallecs de Mollet.

S'amplia el període de la sala d'estudis de la Biblioteca Roca Umbert


D'altra banda, la sala d'estudis de la Biblioteca Roca Umbert amplia l'horari d'obertura entre els dies 10 i 27 de març. Gestionada pel Servei de Joventut, la sala obrirà  durant aquest període de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 15 h a 24 h; i el cap de setmana, dissabte i diumenge, de 9 h a 14.30 h i de 15.30 a 22 h.