Noves propostes a Can Pedrals entorn de la cuina i el turisme

Amb la finalitat de promoure els recursos i els fons especialitzats de la biblioteca, s'han organitzat dues accions participatives

26 de Maig 2016
+

"La cuina té premi" és el nom de l'acció per promoure el coneixement i el consum de productes de proximitat i de temporada que Can Pedrals ha iniciat aquest mes de maig. L'objectiu de la proposta és donar a conèixer l'Espai Cuina de la biblioteca, una amplia col·lecció de llibres sobre productes i cuina amb 1.100 documents. La iniciativa, emmarcada dins els valors que impulsa la biblioteca quan a promoció del patrimoni, la sostenibilitat i el producte local, premia el préstec d'aquests llibres amb el sorteig d’una cistella de productes de la terra patrocinada per l'agrobotiga La Clotxa de Granollers. La proposta es tanca el 31 de maig i el sorteig es farà el 4 de juny.

"No perdis el tren" és el concurs promogut per les biblioteques que formen part del projecte Turisme Informació. Planificar escapades o les vacances de l’estiu amb els recursos i el fons de la biblioteca pot portar als usuaris de la biblioteca Can Pedrals a guanyar un bitllet Interrail. Aquesta iniciativa compta amb la participació de la Diputació de Barcelona i de Renfe. Per participar-hi cal tenir entre 18 i 59 anys, agafar en préstec una guia o revista de viatge i omplir una de les 100 butlletes que ofereix la biblioteca fins al 18 de juny, per entrar al sorteig de 5 bitllets Interrail per a dues persones. Els premis, que es sortejaran el 27 de juny entre les 16 biblioteques que formen part del projecte, són 2 bitllets Interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 15, 2 Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 30, i 1 Interrail Global Pass continu de 22 dies. L’any 2015, una de les persones premiades era usuària de la  Biblioteca Can Pedrals, i va guanyar un bitllet Interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 10 per a dues persones. Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga i Sant Celoni són les altres biblioteques de la comarca que participen en el projecte.