L'artista resident de l'Espai d'Arts de Roca Umbert Álex Santafé participa a l'exposició "Fresh!" en el marc del festival Screen from Barcelona

La mostra s'inaugura a la galeria barcelonina The Private Space el 17 de maig

10 de Maig 2012
+

Álex Santafé, artista resident a l'Espai d'Arts de Roca Umbert, participa a l'exposició "Fresh!", una mostra col·lectiva de films produïts a Catalunya que tindrà lloc en el marc de festival Screen from Barcelona, dedicat al videoart, entre els dies 11 i 21 de maig.

L'obra presentada per Santafé és Sun-Setting. Es tracta d'un projecte d'investigarció sobre la llum al cinema i la fotografia arran de les obres de Plató i el mite de les cavernes al llibre VII de República (514a-516d).  

"Fresh!" és un projecte expositiu de la plataforma cultural The Private Space que té per objectiu reforçar i donar visibilitat a la xarxa de centres d'arts visuals a Catalunya i la seva producció artística,  als quals s'ha convidat a presentar una obra audiovisual produïda o impulsada pel mateix centre, per dibuixar entre tots el panorama actual de la creació artística audiovisual.

L'exposició s'inaugurarà a la sala d'exposicions The Private Space (c. Roc Boronat, 37, Barcelona) el proper 17 de maig a dos quarts de 8 del vespre, amb la participació d'una quinzena d'equipaments i plataformes de producció artística: Espai d'Arts de Granollers,  ACVic -Centre d'Arts Contemporànies, Can Xalant -Centre d'Art i Natura del Garraf, Hangar, Priorat Centre d'Art, L'Escocesa de Barcelona, La Rectoria de Sant Pere de Vilamajor, Niu. Espai Artístic Contemporani, Cacis. El Forn de Calç, IGAC, Cal Gras, Nau Côclea, L'Estruch, Experimentem amb l'Art, Bòlit, Idensitat, Sala d'Art Jove, Espai d'Arts Roca Umbert i TPK Art i Pensament Contemporani. La majoria estan adscrits a XarxaProd, que aplega els centres de producció d'art de Catalunya. L'exposició es podrà visitar fins al 8 de juny.