El GRA convoca el Concurs de Monòlegs 2012

Activitat anul·lada per falta de participació.

25 de Gener 2012
+

El GRA, l'equipament de Joventut, ha convocat el Concurs de Monòlegs 2012, obert a la participació de joves de 15 a 30 anys que visquin a Granollers i la comarca, que hi poden participar amb textos humorístics de tema lliure, propis o no, en llengua catalana o castellana, amb una durada de 8 a 15 minuts.   

El concurs es desenvoluparà durant el mes de febrer. El divendres 10 i 17 hi haurà les semifinals i el 24 de febrer, la final, a les 8 del vespre al GRA. A l'hora de valorar cada monòleg, el jurat, format per persones vinculades a les arts escèniques, tindrà en compte la interpretació i originalitat del text, l'expressió, la posada en escena i la interrelació amb el públic. El veredicte es donarà a conèixer el mateix dia de la final i els premis consistiran en un cap de setmana a la Xarxa d'Albergs de la Generalitat, entrades per al Teatre de Ponent, sopar per a dues persones i un val de la Cooperativa de Llibreters. 

Els interessats poden inscriure-s'hi fins al dia 6 de febrer a través del GRA (pl. de l'Església, 8, Granollers) o al correu electrònic gra@grajove.cat (més informació, www.grajove.cat). 

D'altra banda, els dos guanyadors del Concurs de Disseny Jove 2012, convocat pel GRA, ja han començat a treballar en les difusions de l'equipament de Joventut. Són Clara Sáez Juste, granollerina de 23 anys i Joan Duran Gargallo, de 29 anys i de Santa Eulàlia de Ronçana. Cadascun rebrà mil euros d'assignació a canvi de dissenyar la publicitat de diverses activitats del GRA durant aquest any. Vuit joves es van presentar al concurs, amb un total de 15 propostes.