Diada de la Bicicleta 2016

+

El diumenge 18 de setembre del 2016, celebrem la Diada de la Bicicleta 2016, enmarcant així la pedalada, dins de la "Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible".

Aquest any, com a novetat principal és el canvi d'ubicació de la sortida i l'arribada, i també el recorregut.

Sortida: 10:30h des de el Parc Torras Villà.

Consulteu el recorregut.

Arribada: Parc Torres Villà i seguidament sessió d'estiraments a càrrec del Espai Wellness.

Inscripcions obertes: La inscripció és GRATUÏTA però obligatòria per tal de poder assegurar a tots els participants.

Un cop més tornem a comptar amb la col.laboració de Granollers Pedala, amb ells sempre sumem

El dissabte dia 10 de setembre a la plaça Perpinyà, a  partir de les 17 h de la tarda, hi haurà diferents activitats per a promocionar els dos esdeveniments del cap de setmana esportiu. Hi haurà diferents stands, un inflable infantil, exposició "Campanya de Respecte de la via pública" i "Vine a passar la ITB a la teva bicicleta" a càrrec de Granollers Pedala, un taller infantil de fer xapes, una tòmbola de joguines a càrrec de la Fundació Oncovallés i també una estand de Granollers Esports on es faran inscripcions tant per a la Cursa de les Torxes Solidària com per a la Diada de la Bicicleta.

El dissabte dia 17 de setembre a la plaça Perpinyà i a la plaça Maluquer i Salvador, a  partir de les 10 h del matí i fins a les 20h de la tarda, seguirem amb les activitats de promoció del dos esdeveniments esportius:

El Espai Wellness farà durant tot el dia sis sessions de "BikeControl Solidari"  a les 10h, 11h, 12h i per la tarda a les 17h, 18h i 19h.

El preu de la inscripció és de 2 €, import destinat a la Fundació Oncovallés. Les inscripcions es fan a les instal.lacions del Espai Wellness.

 

També diferents stands, un inflable infantil, exposició "Campanya de de Respecte de la via pública" i "Vine a passar la ITB a la teva bicicleta" a càrrec de Granollers Pedala, un taller infantil de fer xapes, una tòmbola de joguines a càrrec de la Fundació Oncovallés i també una estand de Granollers Esports on es faran inscripcions tant per a la Cursa de les Torxes Solidària com per a la Diada de la Bicicleta.

 

 

 Patrocina:                                                                           Col.labora: