Voluntariat educatiu

Tu també pots ser voluntari/ària educatiu/va!

Des del Consell Escolar Municipal i seguint l'ideari que va inspirar el Projecte Educatiu de Granollers (PEG), s'ha impulsat un programa de voluntariat educatiu a la ciutat.

Aquesta iniciativa ha nascut amb la voluntat de defensar, mantenir i millorar tot el nostre potencial educatiu.

El 12 de setembre de 2012, a la plaça de la Porxada, es va fer públic el manifest “el valor de l'educació” que havia estat aprovat pel Consell Escolar Municipal de Granollers. Aquest document va ser l'inici d'una sèrie d'actes reivindicatius i d'accions per defensar la qualitat i millora de l'educació en el nostre municipi.

Els voluntaris educatius podran col·laborar en activitats diverses: suport escolar, acompanyament a sortides i visites, padrins de lectura, adaptació escolar a inici de curs per alumnes d'educació infantil, alfabetització digital, voluntariat lingüístic, atenció a alumnes nouvinguts, ajut a la biblioteca escolar, suport informàtic, renovació de llibres per als projectes de reutilització, cooperació en el manteniment i moltes activitats més.

Tu també pots ser voluntari educatiu!

Si a Granollers l'educació és un projecte compartit per tota la ciutadania, assegurarem un futur millor per a la nostra societat.