Agenda

+
18 oct. 2019 - 21:00h

AJORNAT: Teatre. "Solitudes"

Un viatge que commou, sorprèn i emociona

Categoria: Teatre

 • Teatre Auditori de Granollers

  • Adreça: C. Torras i Bages, 50
  • Telèfon: 93 840 51 21
  • Fax: 93 840 51 22
  • a/e: taquilles@teatreauditori.granollers.cat
  Taquilles obertes dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h, divendres de 17 a 19.30 h i una hora i mitja abans de cada espectacle.
 • Sala Gran

L'espectacle Solitudes de la companyia Kulunka Teatro, previst per aquest divendres 18 d’octubre, queda ajornat per dijous 31 d’octubre a les 21h a causa de la vaga general prevista per aquest divendres. Les mobilitzacions i els talls de trànsit previstos pel dia de la vaga general d’aquest divendres 18 d’octubre impossibilita dur a terme l’espectacle d’una companyia que, a més, ve de fora de Catalunya. És per aquest motiu que el Teatre Auditori de Granollers decideix anul·lar l’espectacle de divendres.

 

Teatre de màscares

Un ancià, la principal il·lusió del qual era jugar a les cartes amb la seva dona, enviuda sobtadament. L’home se sent sol i surt al carrer a buscar amb qui jugar. Així troba com a única companya una prostituta primerenca. La companyia Kulunka arriba amb el seu segon muntatge després de l’exitós André i Dorine. Una història emotiva que parla de solitud i solituds, creant un nou treball de teatre de màscares que sense ni una sola paraula, resulta tot el contrari a inexpressiu.

Cia. Kulunka Teatro
Direcció: Iñaki Rikarte
Dramatúrgia: Garbiñe Insausti, José Dault, Iñaki Rikarte, Rolando San Martin, Edu Cárcamo
Música original: Luis Miguel Cobos
Interpretació: Garbiñe Insausti, José Dault, Edu Cárcamo

 

Durada: 80 minuts

Espectacle sense text recomanat a partir de 14 anys

 

Preus:

15€ (Zona A)

8€ (Zona B)

7,50€ #SecretJove

 

Compra d'entrades online