Agenda

+
11 nov. 2019 - 17:30h

Curs. "Prepara't per a la prova ACTIC Nivell 2 (certificat mitjà)"

Categoria: Formació

  • Biblioteca Roca Umbert

    • Adreça: C/ d'Enric Prat de la Riba, 77
    • Telèfon: 93 860 44 50
    • Fax: 93 860 44 53
    • a/e: bru@ajuntament.granollers.cat

Curs per repassar els continguts de les 8 competències ACTIC del nivell mitjà: Cultura, participació i civisme digital - Tecnologia digital i ús de l’ordinador i del sistema operatiu - Navegació i comunicació en el món digital - Tractament de la informació escrita - Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment - Tractament de la informació numèrica - Tractament de les dades - Presentació de continguts.

L’ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) és un certificat emès per la Generalitat de Catalunya que dona a conèixer a qualsevol empresa o administració quin nivell de capacitats es tenen en l’ús de les TIC. Per obtenir-lo cal superar una prova telemàtica que s’avalua automàticament.

 
Durada: 25 hores
Sessions: els dilluns i dimecres de l'11 de novembre a l'11 de desembre de 2019
Hora: de 17.30 h a 20 h
Preu: gratuït
Requeriments: Les proves ACTIC s'adrecen a persones majors de 16 anys. Per accedir a aquest curs és necessari haver obtingut l’ACTIC de nivell bàsic o tenir-ne els coneixements; es farà un test de nivell previ per comprovar-ho. Aquest curs dotarà l’alumnat d’eines i estratègies per preparar-se per a la prova ACTIC, però és imprescindible una pràctica constant fora de l’aula per assolir-ne els continguts. Podeu portar el vostre ordinador portàtil.
 
Inscripcions a partir del 17 de setembre, a les 15 h, a la biblioteca i a www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques. Places limitades.