Agenda

+
15 set. 2019 - 11:00h

IV edició Taral·la, la Fira de la Música i l’Educació, engega motors!

Categoria: Fira

IV edició Taral·la, la Fira de la Música i l’Educació, engega motors!

14 setembre - 15 setembre

El 14 i 15 de setembre tindrà lloc a l’espai Roca Umbert-Fàbrica de les Arts la IV edició de la Fira de la Música i l’Educació Taral·la, dirigida per la pedagoga, musicoterapeuta i cantant Dàmaris Gelabert amb el seu equip de l’Associació Totsona i organitzada amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. L’element central de la fira és la música, entesa com a part de la vida dels infants i com a una de les millors estratègies educatives.

La fira es farà els dies 14 i 15 de setembre per a professionals o estudiants en l’àmbit de la música i l’educació, amb una formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat. L’objectiu de l’organització és que els assistents puguin carregar piles i emportar-se recursos, idees i material pel nou curs. El dissabte 14 d’11:00h a 19:00h la fira obrirà les seves portes a les famílies amb infants d’entre 0 i 10 anys, en aquesta edició també proposen tallers inclusius per Necessitats Educatives Especials. Taral·la ofereix concerts i dansa en viu, tallers per a diferents edats, expositors, propostes didàctiques, animacions a l’espai exterior, espais pels més petits, foodtrucks i moltes altres experiències enriquidores on l’ingredient principal serà la música.

Si voleu gaudir d’un cap de setmana ple de música, educació, creativitat i diversió, no oblideu comprar ja les vostres entrades per a Taral·la 2019!

Més informació a la web:   www.taralla.cat o a associaciototsona@totsona.com

Tel:   938 711 930