Notícies


Manifesta 15: la biennal nòmada europea arriba a Granollers

Manifesta, la biennal nòmada europea, arriba a Granollers en la seva 15a edició. Aquest esdeveniment d'art i cultura, que es duu a terme cada dos anys en una nova localitat, es farà del 8 de setembre al 24 de novembre de 2024, a 12 ciutats de la regió metropolitana, gràcies a la proposta de l'Ajuntament de Barcelona, amb el suport de les ciutats participants.

L'edició d'enguany, la més gran fins ara, cobrirà una superfície de 3.000 km² i implicarà una població de 5,1 milions d'habitants. Manifesta 15 pretén reformar les relacions entre art, cultura i societat, actuant com a catalitzador per al canvi socioecològic. Els temes centrals inclouen l'exploració de models alternatius per descentralitzar la cultura contemporània a Catalunya, amb les ciutats agrupades en tres clústers temàtics: Equilibrant Conflictes, Cuidar i Cuidar-nos, i Imaginant Futurs. Granollers, dins del clúster Cuidar i Cuidar-nos, treballarà conjuntament amb Terrassa, Sabadell i Sant Cugat del Vallès.

Manifesta 15 promourà un diàleg continu entre les comunitats locals i els productors culturals internacionals, utilitzant espais extraordinaris com a símbols de l'enfocament temàtic de l'edició, aportant noves perspectives a Barcelona i la seva regió metropolitana.

12 setmanes. 12 ciutats. Reimagina el futur a través de l'art i l'arquitectura.

Horaris d'obertura

Del 8 de setembre al 24 de novembre

De dimarts a divendres: de 16 a 20 h

Caps de setmana, festius i setmana focus: de 10 a 20 h

Agenda