Tret de sortida a la Granollers Cup 2024, el torneig d’handbol base més important del sud d’Europa

Del 26 a 30 de juny participen en el torneig 468 equips: 216 femenins i 252 masculins de 3 continents i 21 països

27 de Juny 2024
+
Inauguració de la Granollers Cup 2024

Ja han arribat a Granollers els més de 7.000 jugadors i jugadores de fins a 20 anys que participen a la Granollers Cup 2024 entre el 26 i el 30 de juny. Ho han fet aquest dimecres en una cerimònia d’inauguració inspirada en els valors de l’handbol. D’aquesta manera, els joves esportistes, procedents de tot el món, es donen cita a la ciutat.

Aquest prestigiós esdeveniment esportiu reuneix equips de diversos països, fomentant la competència sana i la convivència entre cultures. Els participants s’allotgen en escoles, hotels de Granollers i la competició se celebra a les instal·lacions esportives de Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles, Montornès del Vallès i Cardedeu. Així, doncs, els joves tenen l’oportunitat de viure una experiència d’intercanvi cultural que els enriquirà tant personalment com esportivament.

A l’actual edició hi participen 468 equips dividits en 216 femenins i 252 masculins. En concret hi ha 3.240 jugadores i 3.780 jugadors, la qual cosa fan un total de 7.020 participants de Catalunya, Espanya i 21 països internacionals; Alemanya, Andorra, Àustria, Brasil, EUA, Egipte, Finlàndia, França, Grècia, Islàndia, Itàlia, Noruega, Polònia, Regne Unit, Republicà Txeca, Eslovènia, Suècia, Suïssa, Tunísia i Xile. Equips d’arreu d’Espanya i nacionals.

Sobre la Granollers Cup

La Granollers Cup és un torneig d’handbol base amb una llarga tradició que s’ha consolidat com un dels esdeveniments més importants del sud d’Europa en aquesta disciplina. Cada any, milers de joves hi participen, convertint Granollers en la capital de l’handbol durant uns dies.

Podeu trobar tota la informació sobre els resultats dels enfrontaments i les competicions a granollerscup.com/cat/