Eduard Méndez, a la final de barra de l’internacional Gymsport de gimnàstica artística

Notícia del Club Natació Granollers

04 de Maig 2016
+
Eduard Méndez i Lluna Casanova

Dos gimnastes del Club Natació Granollers van estar convocats per la Federació Catalana de Gimnàstica, per a participar al 7th International Gymsport, que es va celebrar els dies 30 d’abril i 1 de maig a Anadia (Portugal), essent enguany la més internacional de totes les edicions, amb 13 països representats. En categoria infantil va competir Eduard Méndez, que va aconseguir passar a la final de barra, i en categoria júnior, Lluna Casanova.

L’actuació d’Eduard Méndez va merèixer un 18è lloc a la competició individual general, on hi van participar un total de 39 gimnastes. El cinquè lloc en barra li va donar el passi a la final, on només hi accedien els 8 millors gimnastes de la categoria. Desafortunadament a la final va patir dues caigudes de l’aparell, que el van relegar al 8è lloc. En la competició per equips, on hi va participar amb Franco Sánchez i Pol Díaz, la formació catalana es va classificar en 8a posició.

En categoria femenina, la júnior Lluna Casanova es va classificar en 34a posició de la general, aconseguint una meritòria 8a posició a les paral·leles i una 10a en terra.