Recepció a esportistes del Club Natació Granollers que han participat a campionats d'Espanya

En les modalitats de natació i de gimnàstica artística, que s'han disputat aquest mes de juliol

15 de Juliol 2015
+
Els esportistes del CNG, rebuts ahir a l'Ajuntament de Granollers. Foto: Toni Torrillas
Ahir dimarts 14 de juliol es va fer a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Granollers la recepció a diversos esportistes del Club Natació Granollers que ha participat en els campionats d'Espanya de natació i de gimnàstica artística. 
 
El campionat de natació, en les categories d'absolut i júnior, es va disputar a Barcelona del 8 al 12 de juliol mentre que el de gimnàstica artística s'ha fet a Cáceres, entre el 7 i el 12 de juliol. 
Carla Seco, nascuda l'any 2000, i Albert Escrits, nascut el 1998, han estat campions en diverses proves de natació. Seco ha estat campiona júnior en 50 lliures, 100 i 50 esquena; subcampiona en 100 lliures i bronze en 200 esquena; Albert Escrits, ha estat campió en 800 i 1500 lliures i subcampió en els 400 lliures.
 
Pel que fa a la gimnàstica artística el resultat ha estat un total de 8 campionats, 8 subcampionats i 7 bronzes per als esportistes següents:
Eduard Méndez: Campió d’Espanya nivell 7 de la general, campió en anelles, campió en barra, subcampió en terra i subcampió en arcs.
Oriol Salguero: Subcampió d’Espanya nivell 8, campió en barra, campió en terra, campió en anelles, subcampió en arcs i bronze en salt. Quim Civil: Bronze del nivell 4 a la general, campió d'Espanya en salt, campió d'Espanya en arcs i subcampió d'Espanya en barra.Edgar Sapiña: Bronze en barra del nivell 9 i bronze en terra.
Aitor Rama: Bronze en anelles del nivell 3
Abel Samper: Subcampió de nivell 2 en anelles
Lluna Casanova: Subcampiona de nivell 7 en paral·leles
Marina Esteban: Subcampiona en nivell 3 en terra
Helena Ruiz: Bronze de nivell 2P en salt
Andrea Villarroya: Bronze en nivell 3P en paral·leles