Escola de cuina de rebosteria: Cobertures i farcits tot terreny (2Q 23-24)

Si la rebosteria bàsica ja no té secrets per a tu, o bé vols aprofundir-hi des de la base, no et pots perdre aquest taller on aprendràs a preparar els millors farcits i cobertures per als pastissos i pastes d’allò més versàtils.
Dilluns 18 de març de 2024
A càrrec d'Elena Matencio
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer de 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Terra de coques: les millors coques dolçes (2Q 23-24)

Si no n’has tingut prou amb les coques salades, aquí venen les coques per als més llaminers. Aprèn a elaborar les millors coques dolces que faran del teu paladar una autèntica festa.
Dilluns 11 de març de 2024
A càrrec d'Elena Matencio
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer de 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Menús saludables i sostenibles de primavera (2Q 23-24)

Elabora un menú setmanal amb productes de primavera equilibrat i lliure de carn de manera sostenible. Coneix alternatives de compra sostenible (cooperatives de consum, Km 0, ...) com aprofitar al màxim els aliments i com cuinar-los per extraure’n les fonts més riques en nutrients.
Dimecres 3 i 10 d’abril de 2024
A càrrec de Katsarola
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer de 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Terra de coques: Les millors coques salades (2Q 23-24)

A l’edat mitjana ja se’n feien! Coneix com han evolucionat les coques salades de recapte que ens ofereix cada zona. Com que el recapte és molt ampli, els ingredients de cada coca depenen del cultiu i del rebost d’allà on es fa. Endinsa’t en aquest senzill però deliciós menjar.
Dilluns 4 de març de 2024
A càrrec d’Elena Matencio
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer de 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Sandvitxos vegetals (2Q 23-24)

Aprenen a combinar aliments i salses per crear sandvitxos d’allò més originals. Descobreix la gran varietat que t’ofereixen les verdures i d’altres elements vegetals. Sandvitxos irresistibles, per clavar-hi mossegada!
14 i 21 de febrer de 2024
A càrrec de Katsarola
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer de 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Tast de Vins Rosats (2Q 23/24)

Un tast de vins d’allò més nostrat! Descobreix una selecció sorprenent de vins rosats amb de la nostra terra. Indaga en l’art del vi i educa els teus sentits.
Dijous de l’11 d’abril de 2024, de 19 a 21 h
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer del 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Taller de gnocchi (2Q 22-23)

Si t’encanta la pasta, no et perdis aquests genials monogràfics on aprendre a fer pasta fresca. Prepara els increïbles tagliatelle amb l’autèntica carbonara, els raviolis d’espinac i ricotta amb pesto, la pasta farcida fer excel·lència i els gnocchi estil del sud d’Itàlia, amb burro e salvia, més suaus, més esponjosos. Buon appetito!
Divendres, 22 de març de 2024, de 19 a 21 h
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer de 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Taller de ravioli (2Q 22-23)

Si t’encanta la pasta, no et perdis aquests genials monogràfics on aprendre a fer pasta fresca. Prepara els increïbles tagliatelle amb l’autèntica carbonara, els raviolis d’espinac i ricotta amb pesto, la pasta farcida fer excel·lència i els gnocchi estil del sud d’Itàlia, amb burro e salvia, més suaus, més esponjosos. Buon appetito!
Dijous, 21 de març de 2024, de 19 a 21 h
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer de 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Taller de tagliatelle (2Q 22-23)

Si t’encanta la pasta, no et perdis aquests genials monogràfics on aprendre a fer pasta fresca. Prepara els increïbles tagliatelle amb l’autèntica carbonara, els raviolis d’espinac i ricotta amb pesto, la pasta farcida fer excel·lència i els gnocchi estil del sud d’Itàlia, amb burro e salvia, més suaus, més esponjosos. Buon appetito!
Dimecres, 20 de març de 2024, de 19 a 21 h
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer de 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Treu partit a la teva airfryer (2Q 22-23)

L’airfyer és un electrodomèstic que et permet coure els aliments sense necessitat de submergir-los en oli. Ves més enllà de fregir patates i explora un gran ventall de receptes espectaculars per cuinar-les amb l’airflyer.
Dilluns, 12 i 19 de febrer de 2024, de 19 a 21 h
* Un cop iniciada l’activitat el 12 de febrer de 2024, no es retornaran els diners de la inscripció.
Pàgines
