Reptes de futur, en la darrera conferència del cicle "Cap a una ciutat inclusiva"

Dins les activitats del PEG i amb motiu de la propera Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores a Granollers

24 de Març 2009

 Aquest dijous, 26 de març, a les 19 h i a la Sala d'actes de l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera (c. de Gregori Resina, 1), conferència de José Manuel Esteve Zarazaga, doctor en ciències de l'educació per la Universitat Complutense de Madrid i catedràtic de teoria de l'educació de la Universitat de Màlaga. Parlarà sobre "La tercera revolució educativa. Els reptes de futur".
Amb aquesta conferència, es tancarà el cicle "Cap a una ciutat inclusiva" iniciat el 5 de març, dins les activitats del PEG i amb motiu de la IX Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores que es portarà a terme a Granollers del 12 al 14 de maig.
L'Ajuntament ha programat aquestes conferències amb l'objectiu de motivar la reflexió i el debat sobre temes relacionats amb valors. D'aquesta manera, es vol contribuir a avançar en el camí d'aconseguir una ciutat més inclusiva i plural.


El conferenciant
Esteve Zarazaga ha estat professor en diverses universitats europees i americanes i ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat a la Universitat de Màlaga. És membre de la comissió assessora per a l'Avaluació del Sistema Educatiu i ho ha estat de l'International Advisory Board of Educational Review i de la Comissió Nacianal d'Avaluació de l'Activitat Investigadora.
Ha treballat, com a expert de l'Agència Europea d'Educació EURYDICE, en la redacció de l'informe The teaching profession in Europe: Profile, trends, and cocerns.
Consultor de la UNESCO en l'organització de seminaris internacionals.
L'any 2001, el van distingir amb la Medalla d'or al mèrit en l'educació.
El 2008, doctorat "honoris causa" a la Universitat d'Oviedo.