Dissabte, 5a Llotja del vehicle clàssic

Està prevista l'assistència d'un centenar d'expositors.

31 de Març 2009
+

 El  proper dissabte 4 d’abril, al Parc Firal, tindrà lloc la de la 5a Llotja del vehicle clàssic de Granollers. Hi seran presents un centenar d’expositors que oferiran des de peces de recanvi i accessoris fins a motos i cotxes clàssics per vendre.

A les 10 h està prevista la reunió de vehicles clàssics que, a partir de les 12.30 h, faran una volta per la ciutat. Faran el recorregut següent: pg fluvial, c. Camp de les Moreres, c. Magallanes, c. Colom, pl. Serrat i Bonastre, av. Sant Esteve, av. del Parc, c. Girona, c. Primer Marquès de les Franqueses, c. Joan Prim, c. Ramon Llull, c. Rafael de Casanova, pl. de la Constitució, c. Roger de Flor, c. Lluís Companys, c. Camp de les Moreres i tornada al Parc Firal. A continuació, a les 14 h, es celebrarà una paella popular, al preu de 10 euros, i és necessari apuntar-se prèviament.

A la tarda, a les 17 h, es disputarà el II Concurs d’Elegància “Ciutat de Granollers”, que té dues categories: els vehicles que han de tenir una antiguitat mínima de 25 anys, comptats a partir de la data de fabricació, i els vehicles que tot i no tenir l’antiguitat mínima de 25 anys el jurat els pugui considerar com a clàssics perquè han marcat una fita esportiva o per la seva limitada difusió o exclusivitat.

La 5a Llotja del vehicle clàssic es podrà visitar de 9 a 19 h i l’entrada és gratuïta.