Tornen els DiverDivendres, amb activitats de robòtica, ioga, música, construcció d'estels i cuina

Una programació impulsada per la Xarxa de Centres Cívics, gratuïta, però amb inscripció familiar prèvia

29 de Gener 2018
+
La Xarxa de Centres Cívics ha preparat una nova edició, la segona, de DiverDivendres, la programació familiar que, un cop al mes, fa diferents propostes temàtiques adreçades als nens i nenes de fins a 12 anys.
 
Durant l'any passat, se'n van fer cinc sessions amb una assistència de 500 persones. Els DiverDivendres amb més bon acollida van ser els jocs gegants de fusta, l'actuació dels Jamaikids i el DiverCiència amb l'equip del divulgador Dani Jiménez. 
 
El primer DiverDivendres d'aquest any (16 de febrer, de 17.30 a 19.30 h, Centre Cívic Can Bassa) es dedicarà a la ciència, amb un taller de robòtica a càrrec d'Àlex González i Laura Morera, de l'entitat Explorium. Els participants (de 6 a 12 anys) s'iniciaran en la robòtica i programaran un robot. Els interessats us hi podeu apuntar a partir del 5 de febrer  (inscripció familiar d'un adult més un o dos infants). 
 
Entre els mesos de març i juny, s'han programat quatre activitats més: DiverIoga (16 de març, Centre Cívic Nord), amb Núria Burgaya, del centre Narayoga, una sessió perquè els petits, a través del joc, la música i els contes, desenvolupin la imaginació en família; DiverCrea (20 d'abril, Centre Cívic Jaume Oller), taller de construcció d'estels amb les artistes Anna Obón i Núria Güell; DiverMúsica, (18 de maig, plaça Joan Oliver, barri de Can Bassa), una sessió musical amb Xiula, grup d'animació que oferirà jocs i ball en una experiència creativa per a tota la família; i DiverCuina (15 de juny, Centre Cívic Can Gili), un taller de gelats, batuts i granissats saborosos i sorprenents amb la cuinera Elena Matencio. 
 
Les persones interessades poden apuntar-se a l'activitat escollida a partir de 10 dies abans que es faci, al mateix centre cívic, presencialment o per telèfon, en la modalitat d'inscripció familiar (un adult més un o dos infants).  Dels tallers de ioga, estels i cuina, se'n faran dues sessions. Totes les activitats són gratuïtes.