S'exposen els cartells presentats al concurs pel Dia Mundial de la Salut Mental

La mostra, que s'inaugura dijous que ve a la Biblioteca de Can Pedrals, es podrà veure fins a final de mes

19 de Octubre 2018
+
 Un total de 26 cartells s'han presentat al concurs convocat amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que es commemora aquest mes  d'octubre, amb un programa d'activitats de sensibilització envers les persones que pateixen algun trastorn mental.
 
La mostra s'inaugurarà dijous, 25 d'octubre, a les 7 del vespre a Can Pedrals, el mateix dia que es donarà a conèixer el nom de la persona guanyadora del concurs, que rebrà un premi de 300 €. Aquesta imatge constituirà el cartell del Dia de la Salut Mental 2019.  
 
Els treballs s'exposaran fins al dia 31 d'octubre, en horari de matí, de dimarts a dissabte de 9.30 a 14 h  i de tarda, de dilluns a divendres, de 15.30 a 20 h. 
 
La Taula de Salut Mental i Addiccions de Granollers, integrada per serveis municipals, centres de salut mental per a infants i joves, i adults; d’atenció primària, d’integració social, d’habitatge i associacions de persones amb problemes de salut mental i familiars, coordina les activitats amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental als municipis de Llinars, la Garriga i Granollers. Una dotzena d'entitats hi participen de manera activa, amb un objectiu: lluitar contra l’estigma i la discriminació de les persones que pateixen una malaltia mental.