Segona convocatòria de beques adreçades a joves per dur a terme projectes innovadors a la ciutat de Granollers

L’Ajuntament de Granollers presenta aquesta iniciativa que estarà oberta fins al 28 de juny de 2019, en què poden participar un màxim de 7 persones empadronades a la ciutat, menors de 30 anys

06 de Maig 2019
+
Segona convocatòria de beques adreçades a joves per dur a terme projectes innovadors a la ciutat de Granollers

El programa "Agents Innovadors" s’adreça a persones menors de 30 anys de Granollers que vulguin desenvolupar els seus propis projectes per contribuir a millorar els processos de la ciutat de forma innovadora. Aquest programa prové del Pla Estratègic de Granollers, i és fruit de les necessitats detectades en el Foment de l’activitat innovadora. Es convoquen un màxim de 7 beques per a joves menors de 30 anys, empadronats a Granollers, i que disposin d’un títol o documentació acreditativa de Grau Universitari o de Grau superior FPII i que no hagin gaudit de la mateixa beca anteriorment. 

Per optar a la beca, les persones candidates han de presentar un projecte emmarcat en alguna d’aquestes cinc línies de treball:

1. El futur dels sectors de la mobilitat a Granollers: potenciar la mobilitat sostenible, innovadora i autònoma

2. Indústries culturals i/o audiovisuals

3. Noves fórmules i necessitats d’habitatge

4. Reptes i noves solucions en els àmbits de la sostenibilitat

5. Innovació i emprenedoria social per respondre a les noves necessitats de la societat

Les persones becades hauran de desenvolupar i testar un projecte durant la seva fase de definició i posada en marxa, amb l’acompanyament de tècnics municipals. La beca es complementa amb un programa de formació que consistirà entre d’altres, en accions relacionades amb la creació d’empreses o la gestió i coordinació de projectes empresarials/personals, i la motivació personal i professional.

El projecte s’ha de desenvolupar durant 9 mesos, de l’1 d’octubre de 2019 al 30 de juny de 2020, i es presentarà públicament en el darrer mes de la durada de la beca. Per aquest motiu, qui vulgui podrà assistir a l’acte de presentació dels 4 projectes becats en la convocatòria del 2018, que tindrà lloc durant la primera quinzena de juny.

Els projectes aprovats a la primera convocatòria del programa "Agents Innovadors" són:

- Mentoring intergeneracional, que treballa sobre l’element educatiu intergeneracional.

- Impuls de la producció audiovisual a Granollers.

- Assessorament nutricional. Envelliment actiu amb una alimentació adequada i saludable.

- El futur dels sectors de la mobilitat a Granollers: potenciar la mobilitat sostenible, innovadora i autònoma.