La Xarxa de Centre Cívics ja té a punt la programació d'estiu

Són més de 60 propostes, entre les quals destaquen les cinc activitats obertes i gratuïtes que s'oferiran a cadascun dels equipaments de la xarxa

23 de Maig 2018
+
Una de les propostes d'estiu és un curs de kokedama, una tècnica japonesa de cultiu de plantes ornamentals.
La Xarxa de Centres Cívics ja té a punt la programació d'estiu. Són més de 60 propostes emmarcades en els àmbits habituals de salut i creixement personal, expressió i creativitat, terra i fogons, recursos i cultura digital, a més de les activitats obertes de tarda, les adreçades a infants i joves, i les socials i comunitàries. 
 
Entre els cursos, destaquen "Prepara't la pell i el cabell per a l'estiu", "Dis_tensió: exercicis per alliberar l'estrès" o "Reflexologia podal"; "Fes-te el teu pareo amb tècniques de bàtik", "Tots portem un artista a dins... Descobreix-ho"; "Taller de teatre profund"; "Arrossos d'estiu", "Què beure quan no beus", "Descobreix els ceviches" , "Cuina hawaiana: pokebowls", "Carpaccios vegetals"; "Kokedama (tècnica japonesa de cultiu) i minijardins", "Fotowalk" (taller de fotografia amb telèfon mòbil) i "Speaking for travellers".
 
Com a novetat, s'oferirà una activitat oberta i gratuïta a cadascun dels centres cívics: "Te fresh", un tast de tes refrescants al Centre Cívic Jaume Oller; masterclass de Bollywood al CC Can Gili; sketching o esbós ràpid sobre paper al CC Nord; classe oberta de dansa africana a Can Bassa; i masterclass de mindfulness a Palou.    
 
El termini d'inscripcions és del 28 de maig al 15 de juny, de manera presencial o en línia a: www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions