La cruïlla del carrer Girona amb Francesc Ribas tallada durant cinc dies, des de dilluns 14

Durant aquests dies només es podrà circular pel carrer de Francesc Ribas, de pujada, en direcció a l'Hospital de Granollers. La L3 dels autobusos urbans no tindrà servei

10 de Gener 2019
+
Cruïlla del c. Girona amb el c. Francesc Ribas, afectada pels treballs d'urbanització del tram nord del carrer de Girona. Foto Google Maps
Des de dilluns 14 i fins divendres dia 18 es preveu que es talli al trànsit la cruïlla del carrer de Girona amb el carrer de Francesc Ribas. El motiu és la necessitat de fer passar els diferents serveis subterranis (canonada d'aigua potable, serveis d'electricitat, telecomunicacions...) de les obres d'urbanització del tram nord del carrer de Girona. 
 
Durant aquests dies només es podrà circular pel carrer de Francesc Ribas, de pujada, en direcció a l'Hospital de Granollers.
 
Afectació en la circulació dels autobusos
 
Autobusos urbans
 
S'anul·la la L3 (Pl. Europa-Granollers Centre-La Torreta), per la qual cosa s'afegirà un autobús per reforçar el servei de la L1 (Can Gili-Hospital-La Torreta). 
 
La L21 (Can Bassa-Hospital), sentit Can Bassa, i la L22 (Estació de França-Bellavista) sentit Estació de França, es desvien pel passeig de la Muntanya i s'anul·len les parades Minetes i Enginyer, situades al carrer de Girona. Per contra s'habilita una nova parada al passeig de la Muntanya, a tocar de la plaça Font Verda.  
 
A la L6 (Corró d'Avall-Hospital-Granollers Centre), sentit les Franqueses, s'anul·len les parades del passeig de la Muntanya, propera a la pl. Font Verda i també la parada de l'Hospital. 
 
Autobusos interurbans
 
L260  (Granollers - Caldes de Montbui - Moià) i L420 (Granollers-Caldes de Montbui), direcció Caldes, L340 (Granollers - Sant Feliu de Codines), L342 (Granollers - la Garriga - Riells del Fai) i la L348  (Servei Urbà de l'Ametlla del Vallès - Granollers) , direcció l'Ametlla, es desviaran per l'avinguda de Sant Esteve, pg. Colom i Ramon Llull. S'anul·la la parada de l'Hospital.
 
L416 (La Garriga - Granollers - Montornès del Vallès), direcció la Garriga, es desviarà pel carrer de Girona. S'anul·len les parades del passeig de la Muntanya, propera a la pl. Font Verda, i també la parada de l'Hospital. 
 
La setmana següent, del 21 al 25 de gener, continuaran els treballs en la cruïlla, sense talls en la circulació dels vehicles, tot i que es preveu trànsit més lent.