L’Ajuntament de Granollers contractarà en pràctiques 5 persones joves inscrites a la Garantia Juvenil

Les persones interessades poden presentar la seva candidatura fins al 18 d’octubre

04 de Octubre 2019
+
Servei Local d'Ocupació de Granollers

L’Ajuntament de Granollers té previst contractar 5 persones joves inscrites a la Garantia Juvenil, un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu que té com a objectiu reduir l’atur juvenil. Aquesta és la quarta edició d’aquest programa i en totes elles hi ha participat l’Ajuntament de Granollers que, fins al moment, ha contractat ja 18 joves en pràctiques. 

Els contractes són de 6 mesos de durada, a jornada completa, per treballar en diferents serveis municipals. Les ofertes estan destinades a persones joves amb titulació universitària i/o cicles formatius per als següents perfils:

- Tècnic/a de suport a l’oficina d’habitatge

- Tècnic/a de suport a l’oficina de contractació

- Tècnic/a de suport a comerç i fires

- Orientador/a de suport de projectes educatius

- Tècnic/a de suport d’activitats de Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau

Les persones interessades han d’enviar el currículum i el número del DNI a l’adreça de correu electrònic feinagm@granollers.cat amb la referència «contractes en pràctiques GJ» i especificar el perfil al que es vol optar. També es pot presentar candidatura i consultar els detalls i requisits de cada oferta en aquest enllaç de la Xarxa Xaloc o en aquest enllaç de l’Oficina Jove del Vallès Oriental.

El termini de presentació de candidatures acaba el 18 d’octubre.