Inscripcions obertes a la segona sortida del Cicle de Passejades per a la gent gran

El dimecres 13 de febrer es farà una excursió a Sallent, al Bages

01 de Febrer 2019
+
Els recorreguts estan adaptats al col·lectiu de la gent gran, són suaus i assequibles

El Cicle de Passejades "A cent cap als cent" per a la gent gran 2018-2019 ja té la propera sortida programada. L’excursió serà el dimecres 13 de febrer a la població de Sallent, a la comarca del Bages. Les inscripcions per participar-hi estan obertes i es poden formalitzar a les oficines del Servei d’Esports de l’Ajuntament, al carrer de Jaume Camp i Lloreda, 1, en horari de 9 a 14 h. Hi ha 50 places disponibles. El preu per apuntar-se a cada passejada és de 5 euros i inclou l’autocar, l’assegurança d’accidents i un mocador per al coll. 

El 13 de novembre va tenir lloc la primera passejada a Gelida. Les dates i les localitzacions de les properes passejades són: el 14 de març a Granollers i el 3 d’abril a Mediona. A més, els dies 16 o 17 de maig es farà una cloenda. 

Les passejades estan totalment adaptades a les possibilitats i necessitats del col·lectiu de gent gran, són suaus i assequibles. La majoria dels recorreguts passen per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim els trams urbans. Normalment es camina un total d'unes 3 hores fent diverses parades durant el recorregut. Les distàncies a recórrer són entre els 6 i 8 quilòmetres.

El Cicle de Passejades "A Cent cap als cent" és un programa que promou la Diputació de Barcelona i compta amb la coorganització dels municipis participants. L’objectiu de la iniciativa és facilitar la incorporació de l’activitat física a la vida diària de la gent gran, potenciar un estil de vida actiu i donar a conèixer diferents entorns geogràfics de la província. Granollers hi participa juntament amb 72 municipis més de la comarca.