Granollers engega un nou espai participatiu amb la comunitat educativa

L’Espai de Debat Educatiu (EDE) farà la primera trobada el dilluns 26 de novembre

24 de Novembre 2018
+
Espai de debat educatiu (EDE)

L’Ajuntament de Granollers engega l’Espai de Debat Educatiu (EDE), un nou espai participatiu amb la comunitat educativa (mestres, pares, mares, entitats socioeducatives...) i amb professionals relacionats amb la infància i l’adolescència (0 a 18 anys).

L’objectiu de l’Espai de Debat Educatiu (EDE) és treballar des d’una mirada àmplia (àmbits social, educatiu, salut, seguretat, joventut, entitats, famílies, etc) i reflexionar sobre l’educació a nivell de ciutat, consensuant criteris d'actuació i millorant l'entorn educatiu al municipi. Serà conduït per M. Jesús Comellas, mestra i professora emèrita UAB, experta en infància i famílies, i Pilar Garcia, pedagoga i mestra. Durant l’estona de la trobada s’ofereix Servei d’Acollida gratuït per a infants menors de 10 anys. 

La primera trobada es farà el proper dilluns 26 de novembre de 17.30 a 19 h a l’Escola Municipal Salvador Llobet (c. Roger de Flor, 64). Una cinquantena de persones (famílies i professionals) s’han sumat a la convocatòria que farà 6 trobades durant tot el curs (26 novembre, 28 gener, 25 febrer, 25 març, 29 abril, 27 maig).

La metodologia de les sessions es basa en el treball cooperatiu des d’una mirada àmplia (àmbits social, educatiu, salut, seguretat, joventut, entitats, famílies, etc). Es reflexionarà sobre l’educació a nivell de ciutat, consensuant criteris d'actuació i millorant l'entorn educatiu al municipi de manera proactiva. Aquesta activitat es realitza amb el suport de Diputació de Barcelona i Educació360.

Més informació a www.granollers.cat/debat