Dissabte, XIX Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela

Aquest any les inscripcions es fan el mateix dissabte al punt d'inici del ral·li, situat a la plaça de l'Església

16 de Juny 2017
+
Dissabte, 17 de juny, a les 5 de la tarda a la plaça de l’Església, se celebra una nova edició, la 19a, del Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela, organitzat per l’Associació Fotogràfica Jaume Oller i l’Ajuntament, a través de la Xarxa de Centres Cívics.
 
Aquest any, com a novetat, les inscripcions es faran el mateix dia al punt d'inici (de 17 a 19 h). Allà mateix es donaran a conèixer els quatre temes a fotografiar, en una edició especial que n’afegeix un cinquè en homenatge a Josep Jerez, president honorífic de l’associació J. Oller, desaparegut el mes de febrer passat.
 
El ral·li té tres categories: infantil (fins a 14 anys), adulta (a partir de 15) i una de telèfon mòbil (a partir de 12 anys).
 
En la primera, es donaran quatre premis a la millor fotografia per tema proposat, consistents en material fotogràfic valorat en 100 € cadascun. En adults, s’atorgarà un 1r premi  a la col·lecció de 4 fotos valorat en 299 €, un 2n de 200 € i quatre més de 100 € cadascun. En la de mòbil, es donarà un premi de 175 €. Es lliuraran dos premis més en record de Josep Jerez i un darrer de simbòlic, triat per votació popular. 
 
Totes les col·leccions s’exposaran al públic entre el 10 i el 21 de juliol, al Centre Cívic Nord (Lledoner, 6), en horari de dilluns a divendres, de 17 a 20.45 h. L’acte públic del veredicte i lliurament de premis es farà el 19 de juliol (20 h, Centre Cívic Nord).
 
Més info, aquí