Darrers espectacles de l’Obert X Vacances

Del 28 de juny al 15 de juliol, la programació d'estiu de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

10 de Juliol 2017
+

 

Fins al 15 de juliol Roca Umbert Fàbrica de les Arts presenta, un any més el programa d’estiu Obert x Vacances , que arriba a la seva desena edició.

El programa d’arts contemporànies i musicals és un reflex de les activitats que es promouen durant l’any a la fàbrica, ja sigui en les residències artístiques que s’hi desenvolupen o bé en el programa de difusió permanent de la fàbrica. És per això que se centren en el moviment, les arts visuals, la música i el pensament, amb activitats obertes a tot tipus de públic i que s’acosten a la ciutat. La novetat d’enguany és la incorporació d’una línia formativa, que té la voluntat de consolidar-se en les properes edicions per esdevenir un espai de formació per a professionals d’arreu. Aquest any, trobeu a la programació diversos workshops especialitzats, impartits per professionals de renom com Mercedes Boronat, Mar Gómez, Guy Nader i Maria Campos.

Cesk Freixas, tanca els concerts

Aquest dijous 13 de juliol, a les 21 h concert amb Cesk Freixas, que presenta el seu sisè disc “Proposta”.  La terrassa del bar Roca Umbert ha estat escenari de diversos concerts Riu, Abans tot eren camps, Marquès NyC-Paris-BCN Quartet  i els cantautors Belda&Sanjosex.

 

Una darrera recomanació, la revetlla de swing amb Chino and The Big Bet, el 15 de juliol a les 21 hores, amb la col·laboració de Bigpotters.