Convocada la 4a edició del concurs Microteatre impulsat per Arsènic i Roca Umbert

S'adreça a persones que s'inicien en el sector de la dramatúrgia. El premi consisteix en la posada en escena dels textos guanyadors

21 d'Abril 2017
+
Una representació de Microteatre a Roca Umbert
S'ha convocat la quarta edició de Microteatre, el concurs de guions breus que convoquen Roca Umbert. Fàbrica de les Arts i Arsènic. Espai de Creació per estimular la creació escènica entre dramaturgs novells i joves intèrprets. En aquesta ocasió, els textos han d'inspirar-se en l'expressió    "I si".
 
Els textos hauran de ser escrits en català, ser originals i no haver estat presentats en cap altre concurs. Les bases (consultables a: info@rocaumbert.cat / www.arsenicreacio.cat) especifiquen que els guions han de poder ser representats per un màxim de tres intèrprets d'entre 16 i 25 anys, i que no duraran més de 20 minuts. Cada autor o autora hi podrà participar amb un text i la presència de personatges femenins decantarà la balança en cas d'empat. 
 
Els impulsors obren la convocatòria als dramaturgs que s'inicien en el sector, i en queden exclosos els guionistes que ja s'hi dediquen professionalment. El jurat, integrat per tres professionals de les arts escèniques, escollirà com a màxim quatre guions, els autors dels quals rebran un premi econòmic de 200 € i la posada en escena del text. 
 
El procés de producció -a càrrec de l'organització-  es durà a terme durant el mes de setembre, sota una direcció professional que participarà en la tria dels actors i actrius, l'espai de la representació (ubicat a Roca Umbert), l'atrezzo, els assajos... La culminació serà al mes de novembre (dies 16, 17 i 18), quan es representaran els guions davant del públic. 
 
El termini per presentar-se al concurs acaba el dia 21 de juliol. El veredicte es farà públic el dia 21 de setembre.