Convocada la 2a edició dels Premis Porxada als establiments comercials de Granollers

Els guardons es lliuraran divendres 4 d'octubre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Granollers

09 de Setembre 2019
+
Fins divendres 20 de setembre, a les 14 h es poden presentar les candidatures (a excepció de les categories "premi a l'establiment històric" i "premi honorífic") de la 2a edició dels Premis Porxada que reconeixen els establiments comercials de Granollers. Aquests guardons els convoca l'Ajuntament de Granollers i Gran Centre Granollers. Les bases d'aquests premis van ser aprovades pel Fòrum de Comerç, on hi participen totes les associacions de comerciants de la ciutat, que estan convidades a presentar candidatures.
 
L’objectiu dels Premis Porxada és reconèixer la singularitat dels establiments comercials i posar en valor el conjunt de l’oferta comercial de la ciutat com a factor d’atracció de visitants, generador d’activitat econòmica i creador de llocs de treball. 
 
Poden optar a ser candidats a rebre un premi tots els establiments comercials de Granollers que compleixin amb els requisits fixats en la categoria de premi corresponent als qual/s es presenti. Les categories són: Premi a l'establiment històric, per a comerços amb més de 100 anys, ja sigui per història familiar o per història d’activitat; premi honorífic, tant per als establiments comercials com per a persones; premi a l'antiguitat, per als establiments comercials que presentin la seva candidatura i que acreditin que enguany fan 25, 50 o 75 anys; premi a la innovació, on l'activitat de la qual es proposi candidatura haurà d'haver estat realitzada o implantada a partir de l'1 d'octubre de 2018; i premi a la renovació de gran format, on l'activitat de la qual es proposi candidatura també s'ha d'haver fet a partir de l'1 d'octubre de 2018.
 
Respecte les bases de l'any passat hi ha hagut un canvi: s'ha desglossat en dues categories diferents les d'innovació i les de renovació de gran format, totes dues acotades a partir de l'1 d'octubre de 2018. 
 
El jurat dels guardons està format pe la regidora de promoció econòmica, els membres de les associacions de comerciants legalment constituïdes;  un representant del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental; i un representant de l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental.