Arriba el primer Diverdivendres de la temporada amb "Zinematik", una activitat sobre els mecanismes cinematogràfics primitius

Serà el divendres 25 d'octubre, a la plaça de Maluquer i Salvador

03 de Octubre 2019
+
Aquest mes tornen els Diverdivendres, la programació familiar de la Xarxa de Centres Cívics, amb propostes mensuals de cinema, cuina, música i fotografia. 
 
La programació s'enceta el divendres 25 d'octubre* (pl. de Maluquer i Salvador, de 17 a 19 h) amb la proposta "Zinematik: mecanismes cinematogràfics primitius", una activitat per descobrir com es donava vida a les imatges abans de l'aparició del cinema. Petits i grans podran conèixer una col·lecció interactiva de màquines, artefactes i objectes que semblen sorgits de l'equipatge d'un mag. 
 
Al novembre (dia 15, Centre Cívic Palou) el Diverdivendres proposa un taller de minipizzes, a càrrec de Dani Maldonado, en què s'elaboraran berenars divertits i saludables. Es faran dos grups: per a famílies amb infants de 3 a 5 anys (de 17.30 a 18.30 h) i un segon per a infants de 6 a 11 (de 19 a 20 h).
 
Al mes de desembre (dia 13, Centre Cívic Nord, 17.30 h), el grup d'animació infantil La Cuca Viu oferirà el concert "On és la sargantana?", històries protagonitzades per personatges ben originals, sorgits de l'univers poètic de les bestioles de Joana Raspall. 
 
Al gener (dia 17, Centre Cívic Jaume Oller, de 17.30 a 19 h), la proposta va de fotografia amb un taller de lightpainting a càrrec de Bombeto. Els participants tindran l'oportunitat de crear escenes màgiques amb pinzells de llum, fent imatges estàtiques i animacions sorprenents.  
 
Les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia al taller de cuina (93 879 24 69, us podeu apuntar a partir del 4 de novembre) i al de fotografia (93 879 58 92, a partir del 7 de gener).  
 
 *L'activitat s'ha mogut del 18 al 25 d'octubre, per la convocatòria de vaga general