"Els tres silencis", un projecte de memòria històrica a Roca Umbert

El col·lectiu Continuïtat Granollers fa un nou exercici d'investigació i creació per rescatar records de l'antiga fàbrica tèxtil

19 de Octubre 2014
+
Imatge de promoció del projecte "Els tres silencis"
Els dies 25 i 26 d'octubre; 1, 2, 8 i 9 de novembre, el col·lectiu d'investigació i creació teatral Continuïtat Granollers portarà a teme a Roca Umbert el seu segon projecte, titulat "Els tres silencis", després que l'any passat va estrenar al Teatre Auditori la seva primera proposta, "Habitar Granollers".
 
Aquest cop, el col·lectiu treballa a l'entorn del valor dels oficis com a motor de desenvolupament  personal, social i cultural, i investiga sobre els espais sonors, les atmosferes i les històries que s'amaguen a cada racó de la fàbrica. El resultat és un viatge a través d'una experiència sensorial que permetrà que l'espectador s'endinsi en la seva pròpia memòria.  
 
Nelson Jara i Eva Pérez, membres de Teatro de los Sentidos, són els directors de l'equip artístic de Continuïtat Granollers, grup integrat per Sara Bigas, Enric Bosch, Josep Fradera, Cèlia Junqueres, Sandra Méndez, Thais Nieto, Abel Robledo, Clara Sáez, Olga Schlüter, Assumpta Serra, Jordi Serra, Eva Vallcorba, Francesc Xavier Arnau, amb la col·laboració de Fabián Cabranes, Cristian Gómez i Joan Gerard Torredeflot.
 
Les representacions es portaran a terme en diferents espais de Roca Umbert -el punt d'inici serà l'antiga porteria del recinte, situada al núm. 75 del c. E. Prat de la Riba-, en intervals de vint minuts, entre les 20.30 h i les 23.30 h (dies 25 d'octubre, 1 i 8 de novembre)  i entre les 18 h i les 21 h (dies  26 d'octubre, 2 i 9 de novembre) . L'entrada costa 10 euros i pot adquirir-se a través del web d'Escena Gran: www.granollers.cat/escenagran
 
Els tres silencis és una producció del col·lectiu Continuïtat Granollers, Roca Umbert i Ajuntament de Granollers, i s'inclou al projecte "Granollers Propostes Singulars" del Teatre Auditori de Granollers.