Recepció a alumnes de Croàcia i Itàlia, acollits a l'Institut Carles Vallbona

Participen juntament amb 10 alumnes del centre granollerí en un projecte Erasmus +

09 de Gener 2017
+
Els alumnes de Croàcia i Itàlia que participen en un projecte d'Erasmus + anomenat The new Literacy Set

Aquest dilluns 9 de gener l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, acompanyat del regidor d'Educació, Francesc Arolas, ha fet una recepció a alumnes de Zagreb (Croàcia) i de Montefiascone (Itàlia) que juntament amb 10 alumnes de l'Institut Carles Vallbona participen en un projecte d'Erasmus + anomenat The new Literacy Set. L'alumnat ve acompanyat per dos professors de cada país i s'estaran a Granollers fins al 13 de gener. 

Deu alumnes de l'Institut Carles Vallbona, d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, cooperaran amb els companys croats i italians en les activitats organitzades per l'equip del projecte i els professors visitants. Aquestes activitats, es faran a l'espai co-working i biblioteca de l'Institut Carles Vallbona i inclouen metodologies innovadores, com eines TIC, treballs en grup, gamificació, entre d'altres. També es preveuen activitats lúdiques algunes tardes.

Les activitats, que es fan en anglès, estan enfocades al voltant de la informació: com cercar-la, saber llegir un mapa, interpretar gràfics, generar informació en línia, entre d'altres.