Un tram del carrer de Josep Umbert, tallat per obres d'asfaltat aquest dissabte

L'actuació forma part d'un conjunt de treballs per arranjar paviments de diversos carrers que es portaran a terme entre els mesos de febrer i març

07 de Febrer 2017
+
Màquina d'asfaltar
A partir d'aquest dissabte dia 11 de febrer s'iniciarà una tanda de treballs per arranjar els paviments de diversos carrers. Dissabte 11 de febrer es preveu adequar el carrer de Josep Umbert, entre la rotonda del passeig de la Muntanya i fins al final del terme municipal. Per aquest motiu aquest tram de carrer romandrà tallat al trànsit entre les 8 del matí i les 8 del vespre, aproximadament. També quedaran tallats els carrers adjacents que conflueixen amb aquest tram del c. Josep Umbert: el c. Equador i el c. Maresme així com el carrer d'Osona. 
Per als vehicles que surten de Granollers la ruta alternativa serà el passeig de la Muntanya, carrer de Carles Riba i el carrer de Veneçuela.
Per als vehicles que entrin a Granollers ho poden fer pel carrer de Veneçuela, c. Josep Carner i passeig de la Muntanya. 
 
En cas que les condicions meteorològiques fossin adverses, els treballs d'asfaltat s'efectuarien el dissabte dia 18 de febrer.
 
Dilluns dia 13 de febrer és previst arranjar l'asfalt del carrer Espanya i entre dilluns 13 i dimarts 14 s'adequarà un tram del c. Anníbal, entre el c. del Molí i el carrer de la Princesa. 
 
Durant el mes de març s'ha planificat la renovació dels carrers Francesc Ribas, entre el c. Girona i la rotonda de l'Hospital General de Granollers (dissabte 4); un tram del c. Duran i Reynals, des de la rotonda fins al c. de Josep Trueta, al polígon industrial del Coll de la Manya (dies 6 i 7 de març); i l'av. Estació del Nord, entre la rotonda del pg. Fluvial fins al carrer de Maria Palau (dies 7 i 8 de març).
 
Tots aquests treballs els portarà a terme Construccions Deumal, SA que garantirà l'accés als transports públics i al veïnat del carrer mentre durin les actuacions.