Granollers se suma a la commemoració dels 300 anys dels fets de 1714

Durant els mesos de setembre i octubre, es faran diversos actes per divulgar el període que discorre des de finals del s. XVII fins la fi de la Guerra de Successió i la instauració de la monarquia borbònica.

19 d'Agost 2014
+
Detall mapa La Feuille. Amsterdam, 1706

Els mesos de setembre i octubre a Granollers es faran actes institucionals, culturals, de reflexió històrica, i festius, promoguts per diferents entitats i per l'Ajuntament per commemorar els 300 anys dels fets de 1714.

Les entitats participants han estat:

AGEVO, Agrupació Sardanista de Granollers, Amics de l'11, Assemblea Nacional de Catalunya, Centre d'Estudis de Granollers, Cor Femení, Cor Plèiade de Granollers, Coral Albada, Coral Art-9, Coral Congost, Coral Polifònica, Esbart Dansaire de Granollers, Grup de Teatre Acte Quatre, Òmnium Cultural de Granollers, Societat Coral Amics de la Unió i Xics de Granollers.

Aquesta programació s'iniciarà amb l'obertura de l'exposició “Terra i guerra. El Vallès 1705-1714”, que produeix el Museu de Granollers amb la col·laboració de l'ANC de Granollers, i que s'inaugurarà el dia 4 de setembre, a les 19.15 h. Aquesta mostra es podrà veure fins al 23 de novembre. Conferències, concerts i diferents activitats culturals bastiran aquesta programació que es desenvoluparà fins a finals del mes d'octubre.